Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Livsstilshøjskolen Gudum

Kom og oplev hvad der sker, når du arbejder med din livsstil. Hos os er fokus på DET HELE MENNESKE - både KROP og PSYKE. Kurserne giver dig metoder til at finde din trivsel samt få undervisning i anti-inflammatorisk livsstil, stressreaktioner, vægttab m.m. Vi tilbyder kostsamtaler, træningsrådgivning, NADA m.v.

Om skolen

Livsstilshøjskole Gudum ligger i det naturskønne Vestjylland - tæt på Limfjorden og midt imellem Lemvig og Struer.

Dagligdagen på højskolen er altid i et samspil med netop området og naturen omkring os. Her arbejder vi med livsstil og med livsstilsomlægning,

Hos os er fokus på DET HELE MENNESKE - og på menneskets trivsel i verden af i dag.

Rammen hos os giver dig gode muligheder for at træffe de valg, der optimerer din livsstil.

Med blid motion hver morgen og servering af sund mad med omtanke er rammen sat til en række spændende livsstils- og højskolefag.

Et højskoleophold hos os hviler på fire grundpiller: 

1) Højskoleliv  2) Motion  3) Psykologi  4) Ernæring

 

Praktiske oplysninger:

Eneværelser, elevator, fitnessudstyr, spinning, massagestol, computerrum, tv-stuer, cykler, bålhytte, vaskemaskine m.m. 


Vores kernefag

Aerobic og zumba
Motionsgymnastik
Alternativ behandling
Kostomlægning
Krop og psyke
Madlavning
Selvudvikling
Sundhed
Naturen
Psykologi

Fag og emner

 

HVER DAG STARTER MED BLID MOTION

 • Klassiske højskolefag
 • Fra stress til overblik
 • Det psykologisk og mentale
 • Sund og velsmagende kost
 • Motion på en sjov måde
 • Fitness
 • Meditative fag
 • Madlavningsfag
 • Personlig udvikling og relationskompetencer
 • Musik og sang
 • Kreative fag
 • Ud i naturen
 • Ernæring og kost
 • Blid bevægelse og sundhed
 • Mulighed for NADA
 • Morgensamling
 • Og morgen-motion hver dag

"Jeg havde 12 uger og det var fantastisk - er helt høj ved at tænke tilbage" Bodil Jeppesen


Praktiske informationer

 • På Livsstilshøjskolen Gudum har alle eneværelse.
 • Hovedbygningen har 3 værelsesgange, hvor der på hver gang er 10-12 enkeltværelser med håndvask og hvor 4 værelser deler bad og toilet.
 • I bygningen overfor højskolen har vi 24 enkeltværelser med eget bad og toilet. Disse værelser kan reserveres for et ugentligt tillæg.
 • Alle værelser har dyne, pude, rullemadres og topmadras. Lagen og sengelinned skal medbringes eller kan lejes. Værelserne er ud over seng møbleret med lænestol, reol, skab, skrivebord og stol.  
 • Alle værelser er centralt placeret i forhold til undervisningslokaler, køkken og spisesal.
 • Skolen er røgfri med rygeplads udenfor.
 • Alle rengør selv eget værelse og hjælper til med gangareal m.m. i boenhederne.
 • Højskolen har mange forskellige faciliteter: Elevator, tv-stuer, fitnessmaskiner, spinning, massagestol, krea-værksted, bålhytte, cykler, vaskemaskiner m.m.

Se mere om skolen på www.Livsstilshojskolen.dk

"De 4 måneder i foråret var de bedste i mit liv. At være sammen med andre, kunne træne og tabe sig, føle sig accepteret og værdsat. Det var vidunderligt"   René Møller


Kataloger

Hent højskolens kataloger

Katalog lange kurser

Katalog korte kurser

Skoletype

Livsstilshøjskole

Information om elevpladser

Elevpladser: 58

Kost

Kosten baseres fortrinsvis på økologiske og friske råvarer. Vi giver en viden om hvordan man holder vægttab og samtidig holder sygdom nede og sundhed oppe ved at spise mindre af det fede og søde og ved at spise mere af frugt, grønt, fuldkorn og fisk.

Handicapfaciliteter

Handicapvenlig. Elevator. Ret henvendelse til højskolen.

Anti-inflammatorisk Livsstil - styrk dit immunforsvarJulegaven til dig selvLivsstilskursus med fokus på sundhed, trivsel og livsstilsændring - for alle aldreSTYRK DIT BINDEVÆV - gennem bevægelse og strækSÆT DIN LIVSSTILS-KURS - lur dine vaner og tag magten igenANTI-INFLAMMATORISK LIVSSTIL - forstå inflammation i kroppen gennem akupunkturens filosofi + Qi GongTRIVSEL I DEN 3.ALDER - at bygge bro mellem det, der var og det, der kommerLivsstilskursus med fokus på sundhed, trivsel og livsstilsændring - for alle aldreSÆT DIN LIVSSTILS-KURS - lur dine vaner og tag magten igenANTI-INFLAMMATORISK LIVSSTIL - krydret med yoga, viden om stresstyper samt balancerende kostØSTERS, BÆVERE, BÅL OG BUNKERE - oplev et par forrygende dage i VestjyllandLivsstilskursus med fokus på sundhed, trivsel og livsstilsændring - for alle aldre SÆT DIN LIVSSTILS-KURS - lur dine vaner og tag magten igenANTI-INFLAMMATORISK LIVSSTIL - forstå inflammation i kroppen gennem akupunkturens filosofi + Qi GongNATUR OG KREATIVITETLivsstilskursus med fokus på sundhed, trivsel og livsstilsændring - for alle aldre VÆKST OG SPIRER - livsstil med grønne fingre krydret med bæredygtige vestjyske tiltagPUCH MAXI, BÅLMAD OG UDESIDNING - vestjyske perler på en snorKROPPEN BOBLER AF SOMMER - med cykeltur, jordbær og yogaSommerhøjskole, bål og bearnaiseSommerhøjskole, yoga og vandringSommerhøjskole, meditation og ude-sidningSommerhøjskole, bevægelse og motivationSommerhøjskole, vandring og fordybelseSommerhøjskole, Livsstilsændring og ny kursSommerhøjskole, sund og gladSommerhøjskole, natur og kulturSommerhøjskole, seniordans og danseglædeSommerhøjskole, harmonika og samspilSommerhøjskole, kreativitet og fordybelseLivsstilskursus med fokus på sundhed, trivsel og livsstilsændring - for alle aldre TEMAKURSUSTEMAKURSUSTEMAKURSUSLivsstilskursus med fokus på sundhed, trivsel og livsstilsændring - for alle aldre TEMAKURSUSTEMAKURSUS TEMAKURSUS Livsstilskursus med fokus på sundhed, trivsel og livsstilsændring - for alle aldreTEMAKURSUSTEMAKURSUS TEMAKURSUS JULEGAVEN - til dig selvLivsstilskursus med fokus på sundhed, trivsel og livsstilsændring - alle aldreLivsstilskursus med fokus på sundhed, trivsel og livsstilsændring - alle aldreLivsstilskursus med fokus på sundhed, trivsel og livsstilsændring - alle aldreLivsstilskursus med fokus på sundhed, trivsel og livsstilsændring - alle aldreLivsstilskursus med fokus på sundhed, trivsel og livsstilsændring - alle aldreLivsstilskursus med fokus på sundhed, trivsel og livsstilsændring - alle aldre

Kontakt højskolen

Livsstilshøjskolen Gudum
Højbjergvej 2
7620 Lemvig

Telefon: 97 88 83 00
info@livsstilshojskolen.dk
Forstander: Maria Kangas Christensen