Bagekursus - bag dig glad

Struer Højskole

Er du til madlavning?
Tag med på bagekursus og hæv dit bagvæk til nye højder

Vi tager forklædet på, smøger ærmerne op og arbejder med surdej, nye brødformer og bage-teknikker.

Vi skal bl.a.

  • Bage med surdej og får en starter med hjem
  • Have en uge med bageglæde og fællesskab
  • Masser af opskrifter og inspiration med hjem
  • Lære om smag, kvalitet og råvarer


Det er ikke kun lækre smagsprøver, du tager med dig hjem. Du får også nye opskrifter, teknikker og erfaringer med, som du kan bruge hjemme i køkkenet.

Kurset er både for nybegyndere og de mere erfarne bagere.

Vi skal også nyde velsmagende mad og gåture ved fjorden, sammen med ægte højskole fællesskab med foredrag, sang og udflugter.

Læs mere og tilmeld HER

Emner for dette kursus

Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Livsstil
Madlavning

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 07.02.2027
Slutdato 13.02.2027

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Ledige pladser

Hvilken kursustype?

Emnekurser

Kataloger

Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

Emnekurser, 21. december - 27. december, 1 uge
Emnekurser, 4. januar - 10. januar, 1 uge
Emnekurser, 11. januar - 17. januar, 1 uge
Emnekurser, 11. januar - 17. januar, 1 uge
14590
Bagekursus - bag dig glad
Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Livsstil
Madlavning
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2027-02-07
07-02-2027
2027-02-13
13-02-2027
Ledige pladser
Emnekurser
Vestjylland
Struer Højskole
Er du til madlavning? Tag med på bagekursus og hæv dit bagvæk til nye højderVi tager forklædet på, smøger ærmerne op og arbejder med surdej, nye brødformer og bage-teknikker.Vi skal bl.a. Bage med surdej og får en starter med hjem Have en uge med bageglæde og fællesskab Masser af opskrifter og inspiration med hjem Lære om smag, kvalitet og råvarer Det er ikke kun lækre smagsprøver, du tager med dig hjem. Du får også nye opskrifter, teknikker og erfaringer med, som du kan bruge hjemme i køkkenet.Kurset er både for nybegyndere og de mere erfarne bagere. Vi skal også nyde velsmagende mad og gåture ved fjorden, sammen med ægte højskole fællesskab med foredrag, sang og udflugter.Læs mere og tilmeld HER
Skrænten 4, 7600 Struer
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/14590
https://struerhojskole.dk/produkt-kategori/se-alle-kurser/
72
http://www.struerhojskole.dk
Bred almen højskole

Kontakt højskolen

Struer Højskole
Skrænten 4
7600 Struer

Telefon: 97 85 08 22
mail@struerhojskole.dk
Forstander: Claus Henry Hansen