DET GRØNNE KØKKEN - MADKURSUS  MED  FOKUS  PÅ  GRØNNE  RÅVARER, SMAG  & SENSORIK

Nørgaards Højskole

DET GRØNNE KØKKEN

MADKURSUS  MED  FOKUS  PÅ  GRØNNE  RÅVARER, SMAG  & SENSORIK

Hele ugen går vi i madværkstedet og kokkererer vegetarretter med udgangspunkt i årstiden grøntsager tilsat bælgfrugter, nødder, mejeriprodukter, æg, krydderier og masser af krydderurter.

Vi lader os inspirere af verdens smagfulde køkkener, tilsætter så vidt muligt lokale råvarer og hvad vi kan sanke i naturen omkring højskolen eller hente ved den lokale økologiske avler. 

Vi skal eksperimentere med mange forskellige råvarer, lige fra bælgfrugter, friske grøntsager, gryn, nødder til krydderier og krydderurter og måske opdage nye smage og livretter.

 

Emner for dette kursus

Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Kostomlægning
Livsstil
Livsstilsændring
Madlavning
Sundhed
Humanistiske fag og Sprog
Etik
Naturen og Naturvidenskab
Have
Naturen
Natur og Miljø
Naturvidenskab
Medier Samfund Politik Rejser
Samfund

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 06.04.2025
Slutdato 12.04.2025

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Ledige pladser

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset
12611
DET GRØNNE KØKKEN - MADKURSUS  MED  FOKUS  PÅ  GRØNNE  RÅVARER, SMAG  & SENSORIK
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Kostomlægning
Livsstil
Livsstilsændring
Madlavning
Sundhed
Humanistiske fag og Sprog
Etik
Naturen og Naturvidenskab
Have
Naturen
Natur og Miljø
Naturvidenskab
Medier Samfund Politik Rejser
Samfund
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2025-04-06
06-04-2025
2025-04-12
12-04-2025
Ledige pladser
Emnekurser
Østjylland
Nørgaards Højskole
DET GRØNNE KØKKEN MADKURSUS  MED  FOKUS  PÅ  GRØNNE  RÅVARER, SMAG  & SENSORIK Hele ugen går vi i madværkstedet og kokkererer vegetarretter med udgangspunkt i årstiden grøntsager tilsat bælgfrugter, nødder, mejeriprodukter, æg, krydderier og masser af krydderurter. Vi lader os inspirere af verdens smagfulde køkkener, tilsætter så vidt muligt lokale råvarer og hvad vi kan sanke i naturen omkring højskolen eller hente ved den lokale økologiske avler.  Vi skal eksperimentere med mange forskellige råvarer, lige fra bælgfrugter, friske grøntsager, gryn, nødder til krydderier og krydderurter og måske opdage nye smage og livretter.  
Vestre Ringvej 9, 8850 Bjerringbro
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/12611
http://nrgaard.dk/nrgaard/kortekurser/tilmelding/index.html
52
http://nrgaard.dk
Bred almen højskole

Kontakt højskolen

Nørgaards Højskole
Vestre Ringvej 9
8850 Bjerringbro

Telefon: 86 68 23 00
adm@nrgaard.dk
Forstander: Karen Friis