DET GRØNNE KØKKEN - MADKURSUS MED FOKUS PÅ GRØNNE RÅVARER, SMAG & SENSORIK
Nørgaards HøjskoleDET GRØNNE KØKKEN
MADKURSUS MED FOKUS PÅ GRØNNE RÅVARER, SMAG & SENSORIK
Hele ugen går vi i madværkstedet og kokkererer vegetarretter med udgangspunkt i årstiden grøntsager tilsat bælgfrugter, nødder, mejeriprodukter, æg, krydderier og masser af krydderurter.
Vi lader os inspirere af verdens smagfulde køkkener, tilsætter så vidt muligt lokale råvarer og hvad vi kan sanke i naturen omkring højskolen eller hente ved den lokale økologiske avler.
Vi skal eksperimentere med mange forskellige råvarer, lige fra bælgfrugter, friske grøntsager, gryn, nødder til krydderier og krydderurter og måske opdage nye smage og livretter.
Emner for dette kursus
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet •
Ernæring
•
Kostomlægning
•
Livsstil
•
Livsstilsændring
•
Madlavning
•
Sundhed
•
Humanistiske fag og Sprog •
Etik
•
Naturen og Naturvidenskab •
Have
•
Naturen
•
Natur og Miljø
•
Naturvidenskab
•
Medier Samfund Politik Rejser •
Samfund
•
Om kurset
Hvilken højskole?
Hvornår?
Startdato 12.10.2025
Slutdato 18.10.2025
Hvor længe?
1 uge
Er der plads?
Status: Ledige pladser
Hvilken kursustype?
Emnekurser
Bestil materiale om kursetAndre korte kurser
Emnekurser, 17. november - 23. november, 1 uge
Emnekurser, 17. november - 23. november, 1 uge
Emnekurser, 17. november - 23. november, 1 uge
Emnekurser, 17. november - 23. november, 1 uge
12613
DET GRØNNE KØKKEN - MADKURSUS MED FOKUS PÅ GRØNNE RÅVARER, SMAG & SENSORIK
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Kostomlægning
Livsstil
Livsstilsændring
Madlavning
Sundhed
Humanistiske fag og Sprog
Naturen og Naturvidenskab
Have
Naturen
Natur og Miljø
Naturvidenskab
Medier Samfund Politik Rejser
1
1 uge
2025-10-12
12-10-2025
2025-10-18
18-10-2025
Ledige pladser
Emnekurser
Østjylland
Nørgaards Højskole
DET GRØNNE KØKKEN
MADKURSUS MED FOKUS PÅ GRØNNE RÅVARER, SMAG & SENSORIK
Hele ugen går vi i madværkstedet og kokkererer vegetarretter med udgangspunkt i årstiden grøntsager tilsat bælgfrugter, nødder, mejeriprodukter, æg, krydderier og masser af krydderurter.
Vi lader os inspirere af verdens smagfulde køkkener, tilsætter så vidt muligt lokale råvarer og hvad vi kan sanke i naturen omkring højskolen eller hente ved den lokale økologiske avler.
Vi skal eksperimentere med mange forskellige råvarer, lige fra bælgfrugter, friske grøntsager, gryn, nødder til krydderier og krydderurter og måske opdage nye smage og livretter.
Vestre Ringvej 9,
8850 Bjerringbro
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/12613
http://nrgaard.dk/nrgaard/kortekurser/tilmelding/index.html
52
http://nrgaard.dk
Bred almen højskole