Dobbeltvæv. Et værkstedskursus. Teori – praksis – funktion. En del af Kreativ sommerhøjskole 2023

Rødding Højskole

Vi går i dybden med dobbeltvævningens principper og arbejder med praktiske eksempler på skaftevæv, gennemgår teori og kigger på en masse inspirerende eksempler.

Med udgangspunkt i funktionelle og brugbare kvaliteter til beklædning, opbevaring og interiør sætter vi væve op til fælles prøvemateriale; vi ser bl.a. nærmere på stolehynder med fyld og rundvævede poser og undersøger, hvordan materialer med forskellige tykkelser kan kombineres i samme tekstil. Du lærer væveprogrammet Weave Point at kende. I løbet af ugen er der afsat tid til, at hver deltager udarbejder en personlig opskrift på dobbeltvæv til brug for videre arbejde med teknik og produkt efter kurset. Underviser: Helle Rude Trolle.

Emner for dette kursus

Kunst og kreative fag
Design
Tekstil
Tekstildesign
Vævning
9704
Dobbeltvæv. Et værkstedskursus. Teori – praksis – funktion. En del af Kreativ sommerhøjskole 2023
Kunst og kreative fag
Design
Tekstil
Tekstildesign
Vævning
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2023-07-02
02-07-2023
2023-07-08
08-07-2023
Ledige pladser
Emnekurser
Sønderjylland
Rødding Højskole
Vi går i dybden med dobbeltvævningens principper og arbejder med praktiske eksempler på skaftevæv, gennemgår teori og kigger på en masse inspirerende eksempler. Med udgangspunkt i funktionelle og brugbare kvaliteter til beklædning, opbevaring og interiør sætter vi væve op til fælles prøvemateriale; vi ser bl.a. nærmere på stolehynder med fyld og rundvævede poser og undersøger, hvordan materialer med forskellige tykkelser kan kombineres i samme tekstil. Du lærer væveprogrammet Weave Point at kende. I løbet af ugen er der afsat tid til, at hver deltager udarbejder en personlig opskrift på dobbeltvæv til brug for videre arbejde med teknik og produkt efter kurset. Underviser: Helle Rude Trolle.
Flors Alle 1, 6630 Rødding
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/9704
https://www.rhskole.dk/korte-kurser/tilmelding-korte-kurser/
14
http://www.rhskole.dk/
Bred almen højskole

Kontakt højskolen

Rødding Højskole
Flors Alle 1
6630 Rødding

Telefon: 74 84 22 84
kontor@rhskole.dk
Forstander: Anja og Mads Rykind-Eriksen