Fermentering og sure processer

Gram Højskole

Gennem de sidste mange års overforbrug er det som om at tiden lige nu kalder på en helt anden forholden sig til os selv, hinanden og ikke mindst fremtiden. Det giver sig udtryk i mange forskellige tendenser og selv-erkendelser. Gamle håndværk, traditioner og perspektiver bliver genbesøgt for netop at opnå en større ydmyghed og nøjsomhed overfor naturen, samfundet, relationer og tiden. 

Hvad er det? Det er en konserveringsmetode dyrket i mange århundreder som har været gemt lidt væk for en stund, men som heldigvis er på vej tilbage. Det skal vi lære meget mere om. 

Vi skal arbejde med saltfermenteringer, vi skal snakke om de sure processer og deres sundhedsfordele for kroppen, ånd og liv. 

 

Emner for dette kursus

Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Madlavning
Sundhed
Naturen og Naturvidenskab
Naturen

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 01.09.2025
Slutdato 05.09.2025

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Ledige pladser

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

Emnekurser, 29. juni - 5. juli, 1 uge
Emnekurser, 29. juni - 5. juli, 1 uge
Emnekurser, 29. juni - 5. juli, 1 uge
Emnekurser, 29. juni - 5. juli, 1 uge
13644
Fermentering og sure processer
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Madlavning
Sundhed
Naturen og Naturvidenskab
Naturen
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2025-09-01
01-09-2025
2025-09-05
05-09-2025
Ledige pladser
Emnekurser
Sønderjylland
Gram Højskole
Gennem de sidste mange års overforbrug er det som om at tiden lige nu kalder på en helt anden forholden sig til os selv, hinanden og ikke mindst fremtiden. Det giver sig udtryk i mange forskellige tendenser og selv-erkendelser. Gamle håndværk, traditioner og perspektiver bliver genbesøgt for netop at opnå en større ydmyghed og nøjsomhed overfor naturen, samfundet, relationer og tiden.  Hvad er det? Det er en konserveringsmetode dyrket i mange århundreder som har været gemt lidt væk for en stund, men som heldigvis er på vej tilbage. Det skal vi lære meget mere om.  Vi skal arbejde med saltfermenteringer, vi skal snakke om de sure processer og deres sundhedsfordele for kroppen, ånd og liv.    Læs mere her
Slotsvej 19, 6510 Gram
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/13644
https://gramhojskole.dk/samlet-oversigt-korte-kurser/
113
https://www.gramhojskole.dk/
Bred almen højskole

Kontakt højskolen

Gram Højskole
Slotsvej 19
6510 Gram

Telefon: +45 2932 4557
info@gramhojskole.dk
Forstander: Jacob Buris