Forårskursus 2023

Oasehøjskolen

Du vælger et profilfag, der præger dine rejser og opholdet:

Skolens kernefag

15-06-2023
Østjylland
Oasehøjskolen
Oasehøjskolen ligger smukt i historiske rammer i midtjylland. Her er der plads til fordybelse, fællesskab, sjov og udfordring. På Oasehøjskolens lange kursus tager du nye skridt i din tro, hvad enten du er vokset op med kirkegang, eller for nylig er blevet nysgerrig på kristendommen og troen. Vi har et stærkt fællesskab, med plads til at dele liv og tro med hinanden. Du rejser dig mod nye horisonter og tillid til livet. Både konkret som i faget 'Livsmestring', og ved at være en del af en højskole, hvor eleverne sammen sætter rammerne. Du vælger et profilfag, der præger dine rejser og opholdet: Adventure, hvor vi tager på microeventyr, klatrer i træer, kører MTB, og finder fællesskab i naturen. ARTS visuel, hvor du udfolder din kreativitet i forskellige materialer, og ser på kunstens rolle i samfundet. ARTS musik, hvor vi skriver sange sammen, spiller, og udforsker musikkens rolle i kirken og samfundet. Bibel, hvor vi dykker endnu længere ned i bibelen, og udforsker kristendommens rødder. Desuden har vi en række valgfag med muligheder for endnu mere kreativitet, fysisk sjov, og for at omsætte det vi lærer til praksis. For eksempel som besøgsvenner for ensomme.
Oustrupvej 14, 8620 Kjellerup
Kristen højskole