Fremtidens Mad - Mad, bæredygtighed og god smag

Gram Højskole

Hvordan forandrer maden på vores tallerkener sig i fremtiden?

Fremtidens mad er en diskussion, der er relevant for alle, og derfor inviterer vi nu indenfor til en hel uge med fokus på fremtidens tallerken med anvendelse af lokale og årstidens råvarer, grønsagerne som MVP på tallerkenen, minimering af madspild – og den gode smag!

Vi skal arbejde med gamle teknikker som fermentering og surdej på kurset. Det er sundt, det giver nyt liv til trætte grøntsager i køleskabet, og det giver helt nye smagsnuancer til de grøntsager vi kender. Det er en proces, hvor man kan eksperimentere og udvikle sine smagsløg, mens man ser maden forandre sig på køkkenbordet over tid.

Lær mere og tilmeld dig her.

Emner for dette kursus

Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Anatomi og fysiologi
Ernæring
Kostomlægning
Krop og psyke
Livsstil
Livsstilsændring
Madlavning
Sundhed
Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Naturen
Natur og Miljø
Kunst og kreative fag
Gastronomi

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 11.09.2022
Slutdato 17.09.2022

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Ledige pladser

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

Emnekurser, 4. september - 10. september, 1 uge
Emnekurser, 18. september - 24. september, 1 uge
Emnekurser, 2. oktober - 8. oktober, 1 uge
Emnekurser, 15. oktober - 19. oktober, 1 uge
8746
Fremtidens Mad - Mad, bæredygtighed og god smag
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Anatomi og fysiologi
Ernæring
Kostomlægning
Krop og psyke
Livsstil
Livsstilsændring
Madlavning
Sundhed
Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Naturen
Natur og Miljø
Kunst og kreative fag
Gastronomi
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2022-09-11
11-09-2022
2022-09-17
17-09-2022
Ledige pladser
Emnekurser
Sønderjylland
Gram Højskole
Hvordan forandrer maden på vores tallerkener sig i fremtiden? Fremtidens mad er en diskussion, der er relevant for alle, og derfor inviterer vi nu indenfor til en hel uge med fokus på fremtidens tallerken med anvendelse af lokale og årstidens råvarer, grønsagerne som MVP på tallerkenen, minimering af madspild – og den gode smag! Vi skal arbejde med gamle teknikker som fermentering og surdej på kurset. Det er sundt, det giver nyt liv til trætte grøntsager i køleskabet, og det giver helt nye smagsnuancer til de grøntsager vi kender. Det er en proces, hvor man kan eksperimentere og udvikle sine smagsløg, mens man ser maden forandre sig på køkkenbordet over tid. Lær mere og tilmeld dig her.
Slotsvej 19, 6510 Gram
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/8746
https://gramhojskole.dk/
113
https://www.gramhojskole.dk/
Bred almen højskole

Kontakt højskolen

Gram Højskole
Slotsvej 19
6510 Gram

Telefon: +45 2932 4557
info@gramhojskole.dk
Forstander: Carina Nilsson