Grøn Gourmet - mad med sanselighed og finesse - uge 40

Oure Idrætshøjskole

Velkommen til fem dage med gastronomisk forkælelse, bæredygtige principper og fællesskab. Dette kursus er for dig, der elsker mad – ikke bare som næring, men som en kreativ proces, en æstetisk oplevelse og en kilde til livsglæde.

Sammen dykker vi ned i den grønne gastronomi og udforsker, hvordan sæsonens bedste råvarer kan forvandles til smagfulde, elegante måltider, der balancerer det enkle med det raffinerede. 

Mange af vores råvarer er lokale, og flere af dem henter vi i Oures egen køkkenhave.

Kurset byder på:

  • Køkkenkunst & nydelse – lær at skabe grønne retter med dybde, tekstur og æstetik
  • Teknikker & fordybelse – fermentering, konservering og moderne plantebaserede tilberedninger
  • Samtaler & sanselighed – fællesskab omkring måltidet, hvor vi deler erfaringer, vin og velsmag

Emner for dette kursus

Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Madlavning

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 28.09.2026
Slutdato 02.10.2026

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Ledige pladser

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

Emnekurser, 17. november - 21. november, 1 uge
Emnekurser, 12. januar - 16. januar, 1 uge
Emnekurser, 26. januar - 30. januar, 1 uge
Emnekurser, 26. januar - 30. januar, 1 uge
14707
Grøn Gourmet - mad med sanselighed og finesse - uge 40
Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Madlavning
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2026-09-28
28-09-2026
2026-10-02
02-10-2026
Ledige pladser
Emnekurser
Fyn og øerne
Oure Idrætshøjskole
Velkommen til fem dage med gastronomisk forkælelse, bæredygtige principper og fællesskab. Dette kursus er for dig, der elsker mad – ikke bare som næring, men som en kreativ proces, en æstetisk oplevelse og en kilde til livsglæde. Sammen dykker vi ned i den grønne gastronomi og udforsker, hvordan sæsonens bedste råvarer kan forvandles til smagfulde, elegante måltider, der balancerer det enkle med det raffinerede.  Mange af vores råvarer er lokale, og flere af dem henter vi i Oures egen køkkenhave. Kurset byder på: Køkkenkunst & nydelse – lær at skabe grønne retter med dybde, tekstur og æstetik Teknikker & fordybelse – fermentering, konservering og moderne plantebaserede tilberedninger Samtaler & sanselighed – fællesskab omkring måltidet, hvor vi deler erfaringer, vin og velsmag
Landevejen 98A, 5883 Oure
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/14707
https://www.oure.dk/korte-kurser/korte-kurser-eller-sommerkurser
42
http://www.oure.dk/hoejskole
Idrætshøjskole

Kontakt højskolen

Oure Idrætshøjskole
Landevejen 98A
5883 Oure

Telefon: 62 38 38 37
hojskole@oure.dk
Forstander: Jasper Gramkow Mortensen