Grøn Gourmet - mad med sanselighed og finesse - uge 40
Oure IdrætshøjskoleVelkommen til fem dage med gastronomisk forkælelse, bæredygtige principper og fællesskab. Dette kursus er for dig, der elsker mad – ikke bare som næring, men som en kreativ proces, en æstetisk oplevelse og en kilde til livsglæde.
Sammen dykker vi ned i den grønne gastronomi og udforsker, hvordan sæsonens bedste råvarer kan forvandles til smagfulde, elegante måltider, der balancerer det enkle med det raffinerede.
Mange af vores råvarer er lokale, og flere af dem henter vi i Oures egen køkkenhave.
Kurset byder på:
- Køkkenkunst & nydelse – lær at skabe grønne retter med dybde, tekstur og æstetik
- Teknikker & fordybelse – fermentering, konservering og moderne plantebaserede tilberedninger
- Samtaler & sanselighed – fællesskab omkring måltidet, hvor vi deler erfaringer, vin og velsmag
Emner for dette kursus
Naturen og Naturvidenskab •
Bæredygtighed og økologi
•
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet •
Madlavning
•

Om kurset
Hvilken højskole?
Hvornår?
Startdato 28.09.2026
Slutdato 02.10.2026
Hvor længe?
1 uge
Er der plads?
Status: Ledige pladser
Hvilken kursustype?
Emnekurser
Bestil materiale om kursetAndre korte kurser
Emnekurser, 17. november - 21. november, 1 uge
Emnekurser, 12. januar - 16. januar, 1 uge
Emnekurser, 26. januar - 30. januar, 1 uge
Emnekurser, 26. januar - 30. januar, 1 uge
14707
Grøn Gourmet - mad med sanselighed og finesse - uge 40
Naturen og Naturvidenskab
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
1
1 uge
2026-09-28
28-09-2026
2026-10-02
02-10-2026
Ledige pladser
Emnekurser
Fyn og øerne
Oure Idrætshøjskole
Velkommen til fem dage med gastronomisk forkælelse, bæredygtige principper og fællesskab. Dette kursus er for dig, der elsker mad – ikke bare som næring, men som en kreativ proces, en æstetisk oplevelse og en kilde til livsglæde.
Sammen dykker vi ned i den grønne gastronomi og udforsker, hvordan sæsonens bedste råvarer kan forvandles til smagfulde, elegante måltider, der balancerer det enkle med det raffinerede.
Mange af vores råvarer er lokale, og flere af dem henter vi i Oures egen køkkenhave.
Kurset byder på:
Køkkenkunst & nydelse – lær at skabe grønne retter med dybde, tekstur og æstetik
Teknikker & fordybelse – fermentering, konservering og moderne plantebaserede tilberedninger
Samtaler & sanselighed – fællesskab omkring måltidet, hvor vi deler erfaringer, vin og velsmag
Landevejen 98A,
5883 Oure
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/14707
https://www.oure.dk/korte-kurser/korte-kurser-eller-sommerkurser
42
http://www.oure.dk/hoejskole
Idrætshøjskole