JordTilBord

Lejre Højskole

JordTilBord er et højskoleophold for dig, der vil lære at dyrke grøntsager og frugt bæredygtigt. Du kommer til at have fingrene i jorden og være med til at dyrke en del af den mad, som vi spiser på højskolen. Du bliver fortrolig med at være uden for og opleve naturen på alle årstider. Du får røde kinder, er træt om aftenen og lærer at skynde dig langsomt.

På JordTilBord lærer du at dyrke jorden i lille skala i en køkkenhave. Du lærer om planter og dyr i den danske natur, og du lærer om, hvordan fødevarer behandles, så de kan opbevares og bruges på andre årstider. Du kommer til at vide en masse om bæredygtig fødevareproduktion, og om hvordan vi som almindelige mennesker kan fremme biodiversitet i vores have.

Vi tager på besøg hos lokale virksomheder, som producerer fødevarer med mening og holdning, og besøger forskellige bo- og arbejdsfællesskaber. Og vi tager på tur ud i naturen, hvor vi samler fødevarer og laver mad på bål.

Læs mere om JordTilBord her.


Skolens kernefag

Bæredygtighed og økologi
Friluftsliv
Have
Naturen
Keramik og Raku
Kunsthåndværk
Kulturhistorie
Pædagogik
Madlavning
Selvudvikling

Emner for dette kursus

Naturen og Naturvidenskab
Biologi
Bæredygtighed og økologi
Friluftsliv
Have
Naturen
Natur og Miljø
Humanistiske fag og Sprog
Etik
Kulturhistorie
Lokalhistorie
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Sundhed

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 13.08.2023
Slutdato 22.12.2023

Hvor længe?

19 uger

Er der plads?

Status: Ledige pladser
Bestil materiale om kurset

Andre lange kurser

13. august, 19 uger
13. august, 19 uger
8611
JordTilBord
Naturen og Naturvidenskab
Biologi
Bæredygtighed og økologi
Friluftsliv
Have
Naturen
Natur og Miljø
Humanistiske fag og Sprog
Etik
Kulturhistorie
Lokalhistorie
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Sundhed
Lange kurser (2-12 mdr.)
19
19 uger
2023-08-13
13-08-2023
2023-12-22
22-12-2023
Ledige pladser
Sjælland
Lejre Højskole
JordTilBord er et højskoleophold for dig, der vil lære at dyrke grøntsager og frugt bæredygtigt. Du kommer til at have fingrene i jorden og være med til at dyrke en del af den mad, som vi spiser på højskolen. Du bliver fortrolig med at være uden for og opleve naturen på alle årstider. Du får røde kinder, er træt om aftenen og lærer at skynde dig langsomt. På JordTilBord lærer du at dyrke jorden i lille skala i en køkkenhave. Du lærer om planter og dyr i den danske natur, og du lærer om, hvordan fødevarer behandles, så de kan opbevares og bruges på andre årstider. Du kommer til at vide en masse om bæredygtig fødevareproduktion, og om hvordan vi som almindelige mennesker kan fremme biodiversitet i vores have. Vi tager på besøg hos lokale virksomheder, som producerer fødevarer med mening og holdning, og besøger forskellige bo- og arbejdsfællesskaber. Og vi tager på tur ud i naturen, hvor vi samler fødevarer og laver mad på bål. Læs mere om JordTilBord her.
Bjergskovvej 2, 4060 Kirke Såby
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/8611
https://lejrehojskole.dk/lange-ophold/tilmelding/
115
https://lejrehojskole.dk/
Bred almen højskole
Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Friluftsliv
Have
Naturen
Kunst og kreative fag
Keramik og Raku
Kunsthåndværk
Humanistiske fag og Sprog
Kulturhistorie
Pædagogik
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Madlavning
Selvudvikling

Kontakt højskolen

Lejre Højskole
Bjergskovvej 2
4060 Kirke Såby

Telefon: 5140 1525
kontakt@lejrehojskole.dk
Forstander: Heidi Hansen