Journalistik / Filmproduktion / Litteratur / Game Design / Robotteknologi

Bliv elev på Askov Højskole

Højskolens seks linjefag er:

Skolens kernefag

16-12-2023
Sønderjylland
Askov Højskole
Bliv elev på Askov Højskole På Askov Højskoles lange kurser kan du fordybe dig i fortælle- og formidlingskunsten. Her dyrkes historiefortællingen på det store lærred, sort på hvidt papir, i radioen, på YouTube, på programmørens tastatur og i virtuelle verdener. Højskolens seks linjefag er: Journalistik  Game Design Litteratur  Robotteknologi Filmproduktion Danish language and culture  Når du går på et langt kursus bor du på skolen. Udover linjefag har du også fællesfag og valgfag.  Askov Højskole Askov Højskole er fællesskab og læring i trygge og inspirerende omgivelser. Det er fordybelse i fagligheden og meningen med livet. Det er dygtiggørelse og dannelse i ét. På Askov Højskole løfter og guider lærerne hver elev som formidlingsnørder af samme sind. Læring er nemlig også andet end det, der står i bøgerne. Det må gerne være nørdet og helst originalt. På Askov Højskole er der rum til at fejle og til igen at komme på rette spor.  Med et ophold på Askov Højskole danner du fundamentet for et rigt og givende liv. Du bliver klædt på til at gøre en forskel for andre mennesker og med øje for verden omkring dig. Følg med i højskolelivet på Instagram eller Facebook eller book en rundvisning her.
Maltvej 1, 6600 Vejen
Bred almen højskole