Kor - Klassisk og rytmisk

Askov Højskole

Der er lagt op til en intens uge med den inspirerende trio: korlederne Birgit Nielsen og Erik Bjørn Lund samt pianist Mats Rudklint.

Koret udfordres i både det rytmiske og det klassiske repertoire. I år vil vi arbejde med kormusik af bl.a. Eric Whitacre, Morten Lauridsen, Daniel Elder og Edward Elgar. I den rytmiske afdeling indeholder repertoiret bl.a. nye arrangementer af Nobody knows the trouble I see og That’s What Friends Are For.

Gennem ugen vil vi løbende arbejde med stemmedannelse, intonation, præcision og musikalsk udtryk. Nodekendskab og korrutine er gode forudsætninger, men ikke et krav, så længe du har lyst til at synge i kor.

Læs mere og tilmeld dig her.

Emner for dette kursus

Musik Teater og dans
Kor
Musik
Rytmisk musik
Sang

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 02.07.2023
Slutdato 08.07.2023

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Ledige pladser

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset
10134
Kor - Klassisk og rytmisk
Musik Teater og dans
Kor
Musik
Rytmisk musik
Sang
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2023-07-02
02-07-2023
2023-07-08
08-07-2023
Ledige pladser
Emnekurser
Sønderjylland
Askov Højskole
Der er lagt op til en intens uge med den inspirerende trio: korlederne Birgit Nielsen og Erik Bjørn Lund samt pianist Mats Rudklint. Koret udfordres i både det rytmiske og det klassiske repertoire. I år vil vi arbejde med kormusik af bl.a. Eric Whitacre, Morten Lauridsen, Daniel Elder og Edward Elgar. I den rytmiske afdeling indeholder repertoiret bl.a. nye arrangementer af Nobody knows the trouble I see og That’s What Friends Are For. Gennem ugen vil vi løbende arbejde med stemmedannelse, intonation, præcision og musikalsk udtryk. Nodekendskab og korrutine er gode forudsætninger, men ikke et krav, så længe du har lyst til at synge i kor. Læs mere og tilmeld dig her.
Maltvej 1, 6600 Vejen
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/10134
https://askov-hojskole.dk/ugekursus/
5
http://www.askov-hojskole.dk
Bred almen højskole