Madhåndværk og selvforsyning: Tryl med grøntsager, forlæng årstiderne og lær de gamle teknikker

Løgumkloster Højskole

Klimakrisen er over os, vi skal stoppe med at spise kød og fødevarepriserne er på himmelflugt. På dette kursus undersøger vi, hvordan du ved hjælp af simple råvarer – som du kan dyrke i din egen have eller finde i naturen – kan fremtrylle kulinariske vidundere, og hvordan du ved basale teknikker og nye vaner i køkkenet kan opleve en helt ny nydelse ved at skabe fra bunden.

Kurset arbejder især med vegetariske råvarer og bæredygtighed, og du vil derfor også få inspiration til, hvordan du kan spise mere vegetarisk i din hverdag – og hvordan du, når du spiser kød eller lign, maksimerer udbyttet, så det ikke bliver ligegyldige proteiner.

Læs mere her

Emner for dette kursus

Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Livsstil
Madlavning

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 22.10.2023
Slutdato 28.10.2023

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Ledige pladser

Hvilken kursustype?

Emnekurser

Kataloger

Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

Emnekurser, 21. december - 26. december, 1 uge
Emnekurser, 27. december - 2. januar, 1 uge
Mellemlange, 8. januar - 4. februar, 4 uger
Emnekurser, 26. marts - 1. april, 1 uge
9564
Madhåndværk og selvforsyning: Tryl med grøntsager, forlæng årstiderne og lær de gamle teknikker
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Livsstil
Madlavning
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2023-10-22
22-10-2023
2023-10-28
28-10-2023
Ledige pladser
Emnekurser
Sønderjylland
Løgumkloster Højskole
Klimakrisen er over os, vi skal stoppe med at spise kød og fødevarepriserne er på himmelflugt. På dette kursus undersøger vi, hvordan du ved hjælp af simple råvarer – som du kan dyrke i din egen have eller finde i naturen – kan fremtrylle kulinariske vidundere, og hvordan du ved basale teknikker og nye vaner i køkkenet kan opleve en helt ny nydelse ved at skabe fra bunden. Kurset arbejder især med vegetariske råvarer og bæredygtighed, og du vil derfor også få inspiration til, hvordan du kan spise mere vegetarisk i din hverdag – og hvordan du, når du spiser kød eller lign, maksimerer udbyttet, så det ikke bliver ligegyldige proteiner. Læs mere her
Brorsonsvej 2, 6240 Løgumkloster
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/9564
https://www.logumklosterhojskole.dk/kkurser
110
https://www.logumklosterhojskole.dk/
Bred almen højskole

Kontakt højskolen

Løgumkloster Højskole
Brorsonsvej 2
6240 Løgumkloster

Telefon: 74 74 40 40
info@logumklosterhojskole.dk
Forstander: Ursula Dieterich-Pedersen