Ny livsstil i 2023? MASSER AF MOTION, SUND LIVSSTIL OG NYE VANER

Ubberup Højskole

Vil du kickstarte 2023 med en ny livsstil?

TJEK VINTERHOLDET PÅ VORES HJEMMESIDE

26-03-2023
Sjælland
Ubberup Højskole
Vil du kickstarte 2023 med en ny livsstil? Har du sabbatår? Trænger du til en pause fra hverdagen, et vendepunkt, en ny start? Så tjek ind på Ubberup Højskoles  VINTERHOLD fra 2. januar – 26. marts 2022 12 uger med fokus på kost, masser af motion, psykologi og kreativitet - sunde vaner og nye drømme i et trygt fællesskab! TJEK VINTERHOLDET PÅ VORES HJEMMESIDE Hvad siger eleverne: SE VIDEO HER VÆLG DIT EGET SKEMA På vores LIVSSTILSHØJSKOLE kan du vælge mellem et stort udbud af FAG inden for kost, motion, psykologi og kreativitet. Samtidig kan du få coaching, kostvejledning og søvncoaching gennem hele opholdet. Mere end 20 år som livsstilshøjskole har givet os stor erfaring med, at sund livsstilsændring handler om andet end kalorier og forbrænding. Den handler om hele dig! VEJEN TIL VARIG SUNDHED og VÆGTTAB Vælger du Ubbrup Højskole, fordi du gerne vil opnå et vægttab, kan vi helt sikkert hjælpe dig - netop fordi vi har fokus på din generelle sundhed og ikke kun på vægten. BESØG OS Vil du gerne lige se os an først , så Kom og besøg os - vi er faktisk helt vilde med at vise vores højskole frem - det giver dig også mulighed for at møde en af de ansatte og få svar på alle dine spørgsmål.
Højskolevej 6, 4400 Kalundborg
Livsstilshøjskole