Øen,urterne og udtræk m. vandresko 33

Bornholms Højskole

Oplev Bornholm fra en ny vinkel – med fokus på Fødevareøen Bornholm med fokus på økologi og bæredygtighed.
Bornholm er en smeltedigel for fortidens madkultur, fremtidens fødevareudvikling, spændende restauranter og vilde urter.
Derfor tager vi på vandreture, hvor vi ser på hvad der kan sankes af vilde urter og bær og hvad de kan bruges til. Vi møder også inspirerende fødevareiværksættere. Vi går i køkkenet og ser på processerne omkring most, cider, øl, kryddersnaps, likør, sirup, letfermenterede sodas, kombucha og meget mere. Vi afprøver smagssammensætninger. Vi ser på garnish til cocktails og nynordiske cocktails.

Underviser :  Thomas Guldbæk

Emner for dette kursus

Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Vandring
Kunst og kreative fag
Gastronomi
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Madlavning

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 13.08.2023
Slutdato 19.08.2023

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Ledige pladser

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

Emnekurser, 25. juni - 1. juli, 1 uge
Emnekurser, 25. juni - 1. juli, 1 uge
Emnekurser, 25. juni - 8. juli, 2 uger
Emnekurser, 2. juli - 8. juli, 1 uge
9149
Øen,urterne og udtræk m. vandresko 33
Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Vandring
Kunst og kreative fag
Gastronomi
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Madlavning
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2023-08-13
13-08-2023
2023-08-19
19-08-2023
Ledige pladser
Emnekurser
Bornholm
Bornholms Højskole
Oplev Bornholm fra en ny vinkel – med fokus på Fødevareøen Bornholm med fokus på økologi og bæredygtighed. Bornholm er en smeltedigel for fortidens madkultur, fremtidens fødevareudvikling, spændende restauranter og vilde urter. Derfor tager vi på vandreture, hvor vi ser på hvad der kan sankes af vilde urter og bær og hvad de kan bruges til. Vi møder også inspirerende fødevareiværksættere. Vi går i køkkenet og ser på processerne omkring most, cider, øl, kryddersnaps, likør, sirup, letfermenterede sodas, kombucha og meget mere. Vi afprøver smagssammensætninger. Vi ser på garnish til cocktails og nynordiske cocktails. Underviser :  Thomas Guldbæk
Almindingsvej 35, 3720 Aakirkeby
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/9149
https://bornholmshojskole.dk/korte-kurser/
31
https://bornholmshojskole.dk/
Bred almen højskole

Kontakt højskolen

Bornholms Højskole
Almindingsvej 35
3720 Aakirkeby

Telefon: 56 97 40 77
kontor@bornholmshojskole.dk
Forstander: Solveig Thorborg