Østjyske gourmetoplevelser

Brandbjerg Højskole

I denne uge vil vi dykke ned i det østjyske med to ture, hvor vi skal besøge nogle af Østjyllands små producenter - f.eks. Fary Lochan whisky, Fru Møllers Mølleri og Hopballe Mølle.

Derudover vil ugen byde på en helt særlig oplevelse med gourmet, når vi skal besøge hele to Michelinrestauranter. Der vil desuden være højskolesang, morgensamlinger og spændende foredrag om mad og smag.

Emner for dette kursus

Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Madlavning

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 17.04.2023
Slutdato 21.04.2023

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Ledige pladser

Hvilken kursustype?

Emnekurser

Kataloger

Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

Seniorkurser, 27. december - 2. januar, 1 uge
Emnekurser, 30. januar - 3. februar, 1 uge
Seniorkurser, 6. februar - 10. februar, 1 uge
Emnekurser, 13. februar - 17. februar, 1 uge
9587
Østjyske gourmetoplevelser
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Madlavning
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2023-04-17
17-04-2023
2023-04-21
21-04-2023
Ledige pladser
Emnekurser
Østjylland
Brandbjerg Højskole
I denne uge vil vi dykke ned i det østjyske med to ture, hvor vi skal besøge nogle af Østjyllands små producenter - f.eks. Fary Lochan whisky, Fru Møllers Mølleri og Hopballe Mølle. Derudover vil ugen byde på en helt særlig oplevelse med gourmet, når vi skal besøge hele to Michelinrestauranter. Der vil desuden være højskolesang, morgensamlinger og spændende foredrag om mad og smag.
Brandbjergvej 12, 7300 Jelling
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/9587
https://brandbjerg.dk/tilmeld-dig-et-ugekursus/
2
https://brandbjerg.dk/
Bred almen højskole

Kontakt højskolen

Brandbjerg Højskole
Brandbjergvej 12
7300 Jelling

Telefon: 75 87 15 00
bh@brandbjerg.dk
Forstander: Simon Lægsgaard