Sans for smag - opdagelsesrejse i det kulinariske Danmark

Brandbjerg Højskole

Vi skal på jagt efter de små, kulinariske perler i Jylland. Hvem skulle tro, at vi kan lave verdensklasse whisky i Danmark? Eller vin lavet på danske bær? Vi skal smage på alt fra røgede fisk til håndlavede gourmet ispinde, og ikke mindst skal vi høre historierne bag, se hvordan det hele bliver lavet og - nå ja - så skal vi på Michelin restaurant og smage topklasse mad lavet af danske råvarer.

Emner for dette kursus

Kunst og kreative fag
Gastronomi
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Livsstil
Madlavning
Naturen og Naturvidenskab
Naturen

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 14.09.2026
Slutdato 18.09.2026

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Ledige pladser

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

Emnekurser, 17. november - 21. november, 1 uge
Emnekurser, 24. november - 28. november, 1 uge
Emnekurser, 1. december - 5. december, 1 uge
14805
Sans for smag - opdagelsesrejse i det kulinariske Danmark
Kunst og kreative fag
Gastronomi
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Livsstil
Madlavning
Naturen og Naturvidenskab
Naturen
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2026-09-14
14-09-2026
2026-09-18
18-09-2026
Ledige pladser
Emnekurser
Østjylland
Brandbjerg Højskole
Vi skal på jagt efter de små, kulinariske perler i Jylland. Hvem skulle tro, at vi kan lave verdensklasse whisky i Danmark? Eller vin lavet på danske bær? Vi skal smage på alt fra røgede fisk til håndlavede gourmet ispinde, og ikke mindst skal vi høre historierne bag, se hvordan det hele bliver lavet og - nå ja - så skal vi på Michelin restaurant og smage topklasse mad lavet af danske råvarer.
Brandbjergvej 12, 7300 Jelling
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/14805
https://brandbjerg.dk/ugekurser/korte-kurser-paa-hoejskole
2
https://brandbjerg.dk/
Bred almen højskole