Selvforsyning i praksis. På gastronomisk eventyr.

Rødding Højskole

Helt konkret skal vi have hænderne i jorden og dyrke grøntsager. Vi skal arbejde med konservering i vores undervisningskøkken – sylte, henkoge og fermentere de nyhøstede grøntsager – vi skal skabe vores egne mejeriprodukter – yoghurt, smør og friskoste – vi skal røge vores egen laks og bacon og brygge vores egen frugtvin, mjød og cider. På tur til Vadehavet og Mandø skal vi lære naturen at kende og sanke i dens spisekammer. Og vi skal lære at sanke i et almindeligt nærområde – vi går på sanketur i højskolens nærområde. Holdundervisning på workshops: Mejeri & røgvarer. Urban Garden. Den selvforsynende køkkenhave. Fermentering. Det flydende univers. Foredrag med Nikolaj Kirk fra DR’s Nak & Æd.

Emner for dette kursus

Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Madlavning
Humanistiske fag og Sprog
Filosofi
Fortællinger
Historie
Kulturformidling
Kulturhistorie
Lokalhistorie
Naturen og Naturvidenskab
Have
Permakutlur
Musik Teater og dans
Sang

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 02.08.2025
Slutdato 08.08.2025

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Ledige pladser

Hvilken kursustype?

Emnekurser

Kataloger

Bestil materiale om kurset
12862
Selvforsyning i praksis. På gastronomisk eventyr.
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Madlavning
Humanistiske fag og Sprog
Filosofi
Fortællinger
Historie
Kulturformidling
Kulturhistorie
Lokalhistorie
Naturen og Naturvidenskab
Have
Permakutlur
Musik Teater og dans
Sang
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2025-08-02
02-08-2025
2025-08-08
08-08-2025
Ledige pladser
Emnekurser
Sønderjylland
Rødding Højskole
Helt konkret skal vi have hænderne i jorden og dyrke grøntsager. Vi skal arbejde med konservering i vores undervisningskøkken – sylte, henkoge og fermentere de nyhøstede grøntsager – vi skal skabe vores egne mejeriprodukter – yoghurt, smør og friskoste – vi skal røge vores egen laks og bacon og brygge vores egen frugtvin, mjød og cider. På tur til Vadehavet og Mandø skal vi lære naturen at kende og sanke i dens spisekammer. Og vi skal lære at sanke i et almindeligt nærområde – vi går på sanketur i højskolens nærområde. Holdundervisning på workshops: Mejeri & røgvarer. Urban Garden. Den selvforsynende køkkenhave. Fermentering. Det flydende univers. Foredrag med Nikolaj Kirk fra DR’s Nak & Æd.
Flors Alle 1, 6630 Rødding
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/12862
https://www.rhskole.dk/korte-kurser/tilmelding-korte-kurser/
14
http://www.rhskole.dk/
Bred almen højskole

Kontakt højskolen

Rødding Højskole
Flors Alle 1
6630 Rødding

Telefon: 74 84 22 84
kontor@rhskole.dk
Forstander: Anja og Mads Rykind-Eriksen