Smag på Djursland
Rønde HøjskoleDjursland bugner af bæredygtige producenter, iværksættere, ildsjæle samt vilde, naturlige ressourcer inden for fødevarer og gastronomiske oplevelser.
Vi skal træne og forstå vores sanser, så vi opnår en større indsigt i smag, duft, noter og udtryk i mad og drikkevarer. Med eksperters hjælp bliver vi klogere på og arbejder med naturens gaver og samt lokalområdets råvarer og specialiteter.
Vi bruger vores fantastiske udeområder og nyrenoverede produktionskøkken, når vi sammen prøver kræfter med f.eks. vilde urter, madlavning på bål, alternative tilberedningsmetoder, surdej og fermentering.
Med spændende foredrag, fortællinger, fællesskab og højskolesang.
Læs mere her
Emner for dette kursus
Kunst og kreative fag •
Gastronomi
•
Humanistiske fag og Sprog •
Lokalhistorie
•
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet •
Madlavning
•
Sundhed
•
