Smag på Djursland

Rønde Højskole

Djursland bugner af bæredygtige producenter, iværksættere, ildsjæle samt vilde, naturlige ressourcer inden for fødevarer og gastronomiske oplevelser.

Vi skal træne og forstå vores sanser, så vi opnår en større indsigt i smag, duft, noter og udtryk i mad og drikkevarer. Med eksperters hjælp bliver vi klogere på og arbejder med naturens gaver og samt lokalområdets råvarer og specialiteter.

Vi bruger vores fantastiske udeområder og nyrenoverede produktionskøkken, når vi sammen prøver kræfter med f.eks. vilde urter, madlavning på bål, alternative tilberedningsmetoder, surdej og fermentering.

Med spændende foredrag, fortællinger, fællesskab og højskolesang. 

Læs mere her

Emner for dette kursus

Kunst og kreative fag
Gastronomi
Humanistiske fag og Sprog
Lokalhistorie
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Madlavning
Sundhed

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 22.07.2023
Slutdato 28.07.2023

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Ledige pladser

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

Emnekurser, 24. juni - 30. juni, 1 uge
Emnekurser, 24. juni - 30. juni, 1 uge
Emnekurser, 24. juni - 30. juni, 1 uge
Emnekurser, 24. juni - 30. juni, 1 uge
9126
Smag på Djursland
Kunst og kreative fag
Gastronomi
Humanistiske fag og Sprog
Lokalhistorie
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Madlavning
Sundhed
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2023-07-22
22-07-2023
2023-07-28
28-07-2023
Ledige pladser
Emnekurser
Østjylland
Rønde Højskole
Djursland bugner af bæredygtige producenter, iværksættere, ildsjæle samt vilde, naturlige ressourcer inden for fødevarer og gastronomiske oplevelser. Vi skal træne og forstå vores sanser, så vi opnår en større indsigt i smag, duft, noter og udtryk i mad og drikkevarer. Med eksperters hjælp bliver vi klogere på og arbejder med naturens gaver og samt lokalområdets råvarer og specialiteter. Vi bruger vores fantastiske udeområder og nyrenoverede produktionskøkken, når vi sammen prøver kræfter med f.eks. vilde urter, madlavning på bål, alternative tilberedningsmetoder, surdej og fermentering. Med spændende foredrag, fortællinger, fællesskab og højskolesang.  Læs mere her
Skolevej 2, 8410 Rønde
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/9126
https://rondehojskole.dk/sommerkurser/
15
https://rondehojskole.dk/
Bred almen højskole

Kontakt højskolen

Rønde Højskole
Skolevej 2
8410 Rønde

Telefon: 86371955
post@rhe.dk
Forstander: Birgit Fuglsbjerg