Smagen af Bornholm uge 26

Bornholms Højskole

Kom med på en lærerig tur gennem "Smagen af Bornholm".
Bornholm er en smeltedigel for fortidens madkultur, fremtidens fødevareudvikling, gastronomi, spændende restauranter og vilde urter. Madlavning,
røgning, garvning og krakning af fisk. Fermentering. Sankning af vilde urter og bær.Urte-sirup, -snaps, -sukker, -salt, -eddike, -olie -mayonnaise, -smør, -friskost, -brød. Ølsmagning, og besøg hos lokale fødevareproducenter med fokus på bæredygtighed og økologi. Du har mulighed for at samle en lille kasse fuld af konkrete eksempler på noget af det du har produceret i løbet af ugen, - så du kan fortsætte oplevelsen når du kommer hjem.
 

Kursusleder: Thomas Guldbæk

Emner for dette kursus

Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Kunst og kreative fag
Gastronomi
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Madlavning

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 25.06.2023
Slutdato 01.07.2023

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Ledige pladser

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

Emnekurser, 25. juni - 1. juli, 1 uge
Emnekurser, 25. juni - 8. juli, 2 uger
Emnekurser, 2. juli - 8. juli, 1 uge
Emnekurser, 2. juli - 8. juli, 1 uge
8933
Smagen af Bornholm uge 26
Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Kunst og kreative fag
Gastronomi
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Madlavning
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2023-06-25
25-06-2023
2023-07-01
01-07-2023
Ledige pladser
Emnekurser
Bornholm
Bornholms Højskole
Kom med på en lærerig tur gennem "Smagen af Bornholm". Bornholm er en smeltedigel for fortidens madkultur, fremtidens fødevareudvikling, gastronomi, spændende restauranter og vilde urter. Madlavning, røgning, garvning og krakning af fisk. Fermentering. Sankning af vilde urter og bær.Urte-sirup, -snaps, -sukker, -salt, -eddike, -olie -mayonnaise, -smør, -friskost, -brød. Ølsmagning, og besøg hos lokale fødevareproducenter med fokus på bæredygtighed og økologi. Du har mulighed for at samle en lille kasse fuld af konkrete eksempler på noget af det du har produceret i løbet af ugen, - så du kan fortsætte oplevelsen når du kommer hjem.   Kursusleder: Thomas Guldbæk
Almindingsvej 35, 3720 Aakirkeby
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/8933
https://bornholmshojskole.dk/korte-kurser/
31
https://bornholmshojskole.dk/
Bred almen højskole

Kontakt højskolen

Bornholms Højskole
Almindingsvej 35
3720 Aakirkeby

Telefon: 56 97 40 77
kontor@bornholmshojskole.dk
Forstander: Solveig Thorborg