Spisekammer
Vestjyllands HøjskoleSylte, salte, røge, fermentere, henkoge
I Vestjyllands Højskoles bryggers byder vi velkommen til et ugekursus i maden og selvforsyningens tegn.
Vi skal arbejde os igennem forskellige metoder til at gemme sommerens frugt og grønt, når vi både skal fermentere, røge, salte, sylte, tørre, lave kryddereddiker og henkoge alverdens hjemmedyrkede råvarer fra skolens egne haver.
Vi skal selvfølgelig også smage lidt på sagerne, før det bliver vinter, så vi bager surdejsbrød, brygge kombucha mm.
Ugen giver dig en værktøjskasse til at inkorporere langsom madlavning i din hverdag, samt viden om råvarer og tilberedningsmetoder.
https://www.vestjyllandshojskole.dk/spisekammer
Emner for dette kursus
Naturen og Naturvidenskab •
Bæredygtighed og økologi
•
Have
•
Naturen
•
Natur og Miljø
•
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet •
Ernæring
•
Kostomlægning
•
Livsstil
•
Madlavning
•
Sundhed
•
Kunst og kreative fag •
Gastronomi
•
