Spisekammer

Vestjyllands Højskole

Sylte, salte, røge, fermentere, henkoge

I Vestjyllands Højskoles bryggers byder vi velkommen til et ugekursus i maden og selvforsyningens tegn.

Vi skal arbejde os igennem forskellige metoder til at gemme sommerens frugt og grønt, når vi både skal fermentere, røge, salte, sylte, tørre, lave kryddereddiker og henkoge alverdens hjemmedyrkede råvarer fra skolens egne haver.

​Vi skal selvfølgelig også smage lidt på sagerne, før det bliver vinter, så vi bager surdejsbrød, brygge kombucha mm.

Ugen giver dig en værktøjskasse til at inkorporere langsom madlavning i din hverdag, samt viden om råvarer og tilberedningsmetoder.

https://www.vestjyllandshojskole.dk/spisekammer

Emner for dette kursus

Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Have
Naturen
Natur og Miljø
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Kostomlægning
Livsstil
Madlavning
Sundhed
Kunst og kreative fag
Gastronomi

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 09.08.2025
Slutdato 15.08.2025

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Ledige pladser

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

Emnekurser, 28. marts - 30. marts, 1 uge
Emnekurser, 3. maj - 4. maj, 1 uge
Emnekurser, 21. juni - 27. juni, 1 uge
Emnekurser, 21. juni - 27. juni, 1 uge
12876
Spisekammer
Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Have
Naturen
Natur og Miljø
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Kostomlægning
Livsstil
Madlavning
Sundhed
Kunst og kreative fag
Gastronomi
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2025-08-09
09-08-2025
2025-08-15
15-08-2025
Ledige pladser
Emnekurser
Vestjylland
Vestjyllands Højskole
Sylte, salte, røge, fermentere, henkoge I Vestjyllands Højskoles bryggers byder vi velkommen til et ugekursus i maden og selvforsyningens tegn. Vi skal arbejde os igennem forskellige metoder til at gemme sommerens frugt og grønt, når vi både skal fermentere, røge, salte, sylte, tørre, lave kryddereddiker og henkoge alverdens hjemmedyrkede råvarer fra skolens egne haver. ​Vi skal selvfølgelig også smage lidt på sagerne, før det bliver vinter, så vi bager surdejsbrød, brygge kombucha mm. Ugen giver dig en værktøjskasse til at inkorporere langsom madlavning i din hverdag, samt viden om råvarer og tilberedningsmetoder. https://www.vestjyllandshojskole.dk/spisekammer
Velling , 6950 Ringkøbing
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/12876
https://www.vestjyllandshojskole.dk/
27
https://www.vestjyllandshojskole.dk/
Bred almen højskole

Kontakt højskolen

Vestjyllands Højskole
Skraldhedevej 8
6950 Ringkøbing

Telefon: 96 75 37 77
kontor@vestjyllandshojskole.dk
Forstander: Ida Winther Wentzel