Sund sommer: Hjemmelavet mad

Struer Højskole

Kurset er for dig som drømmer om madlavning fra råvare til måltid.
 Ønsker du at spise frisk hjemmelavet mad og undgå færdiglavede løsninger, spise varieret med masser af smag, så er denne højskoleuge for dig.

Du bliver undervist af passionerede lærer, der selv elsker madlavning fra bunden. Du kan forvente en uge med masser af oplevelser, smag og inspiration i køkkenet.

Temaer for ugen:

  • Suveræne salater
  • Mormor fra bunden
  • Langtidshævet
  • Grønne retter
  • Sødt a la Blomsterberg

Du får også højskolefællesskab med hyggeligt samvær, spændende samlinger og lækker smagfuld mad
Sund Sommer – Hjemmelavet mad er én af tre linjer i uge 32 på Struer Højskole, og har få pladser.

Læs mere HER

 

Emner for dette kursus

Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Have
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Kostomlægning
Livsstil
Livsstilsændring
Madlavning
Sundhed
Humanistiske fag og Sprog
Fortællinger
Kulturformidling
Kunst og kreative fag
Gastronomi

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 06.08.2023
Slutdato 12.08.2023

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Ledige pladser

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

Emnekurser, 25. juni - 1. juli, 1 uge
Emnekurser, 25. juni - 1. juli, 1 uge
Emnekurser, 2. juli - 8. juli, 1 uge
Emnekurser, 2. juli - 8. juli, 1 uge
9210
Sund sommer: Hjemmelavet mad
Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Have
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Kostomlægning
Livsstil
Livsstilsændring
Madlavning
Sundhed
Humanistiske fag og Sprog
Fortællinger
Kulturformidling
Kunst og kreative fag
Gastronomi
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2023-08-06
06-08-2023
2023-08-12
12-08-2023
Ledige pladser
Emnekurser
Vestjylland
Struer Højskole
Kurset er for dig som drømmer om madlavning fra råvare til måltid.  Ønsker du at spise frisk hjemmelavet mad og undgå færdiglavede løsninger, spise varieret med masser af smag, så er denne højskoleuge for dig. Du bliver undervist af passionerede lærer, der selv elsker madlavning fra bunden. Du kan forvente en uge med masser af oplevelser, smag og inspiration i køkkenet. Temaer for ugen: Suveræne salater Mormor fra bunden Langtidshævet Grønne retter Sødt a la Blomsterberg Du får også højskolefællesskab med hyggeligt samvær, spændende samlinger og lækker smagfuld mad Sund Sommer – Hjemmelavet mad er én af tre linjer i uge 32 på Struer Højskole, og har få pladser. Læs mere HER  
Skrænten 4, 7600 Struer
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/9210
https://struerhojskole.dk/produkt-kategori/se-alle-kurser/
72
http://www.struerhojskole.dk
Livsstilshøjskole

Kontakt højskolen

Struer Højskole
Skrænten 4
7600 Struer

Telefon: 97 85 08 22
mail@struerhojskole.dk
Forstander: Claus Henry Hansen