Vadehavets spisekammer - Sank og spis i Nationalpark Vadehavet, Sort Sol og Vilde vinger

Løgumkloster Højskole

Vadehavet og marsken byder på et rigt spisekammer med strandurter, tang, fisk og skaldyr. Netop nu er det godt at høste østers på Rømø, indsamle havtorn i klitområderne, hente frisk tang langs vadehavskysten og plukke svampe i plantagerne i baglandet. De salte og sprøde strandurter giver nye og anderledes smagsnuancer til madretterne.

I ugens løb oplever vi Vadehavets unikke natur og fugleliv, hvor også millioner af fugle benytter spisekammeret. Vi skal se Sort Sol og naturligvis indsamle nogle af sensommerens vilde råvarer.

I får gode råd med hjem til at sanke på egen hånd i naturen, kende de gode lokaliteter, genkende planterne samt opbevaring og tilberedning af råvarerne. 

Læs mere her

Emner for dette kursus

Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Friluftsliv
Have
Naturen
Naturvidenskab
Ornitologi (fugle)
Vandring
Humanistiske fag og Sprog
Lokalhistorie
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Madlavning

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 18.09.2022
Slutdato 24.09.2022

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Venteliste

Hvilken kursustype?

Emnekurser

Kataloger

Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

Emnekurser, 4. september - 10. september, 1 uge
Emnekurser, 25. september - 1. oktober, 1 uge
Emnekurser, 23. oktober - 29. oktober, 1 uge
7807
Vadehavets spisekammer - Sank og spis i Nationalpark Vadehavet, Sort Sol og Vilde vinger
Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Friluftsliv
Have
Naturen
Naturvidenskab
Ornitologi (fugle)
Vandring
Humanistiske fag og Sprog
Lokalhistorie
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Madlavning
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2022-09-18
18-09-2022
2022-09-24
24-09-2022
Venteliste
Emnekurser
Sønderjylland
Løgumkloster Højskole
Vadehavet og marsken byder på et rigt spisekammer med strandurter, tang, fisk og skaldyr. Netop nu er det godt at høste østers på Rømø, indsamle havtorn i klitområderne, hente frisk tang langs vadehavskysten og plukke svampe i plantagerne i baglandet. De salte og sprøde strandurter giver nye og anderledes smagsnuancer til madretterne. I ugens løb oplever vi Vadehavets unikke natur og fugleliv, hvor også millioner af fugle benytter spisekammeret. Vi skal se Sort Sol og naturligvis indsamle nogle af sensommerens vilde råvarer. I får gode råd med hjem til at sanke på egen hånd i naturen, kende de gode lokaliteter, genkende planterne samt opbevaring og tilberedning af råvarerne.  Læs mere her
Brorsonsvej 2, 6240 Løgumkloster
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/7807
https://www.logumklosterhojskole.dk/kkurser
110
https://www.logumklosterhojskole.dk/
Bred almen højskole

Kontakt højskolen

Løgumkloster Højskole
Brorsonsvej 2
6240 Løgumkloster

Telefon: 74 74 40 40
info@logumklosterhojskole.dk
Forstander: Ursula Dieterich-Pedersen