Vælg mellem mere end 30 fag. Kunst, politik, friluftsliv, mm. – Efterår 2022

OM SKOLEN

SIND OG KROP. Psykologi, yoga, meditation, vandring, madlavning…

FRILUFT OG NATUR. Outdoor, udeliv, havebrug, tæt på naturen, boldspil…..

Skolens kernefag

21-12-2022
Bornholm
Bornholms Højskole
Bornholms Højskole Vælg mellem mere end 30 forskellige fag – Kunst, samfund, krop, psykologi, debat, friluftsliv, naturen….   OM SKOLEN Bornholms Højskole byder på inspirerende undervisning, høj faglighed, godt fællesskab og en hjemlig atmosfære. På Bornholms Højskole kan du frit vælge mellem mere end 30 forskellige fag på kryds og tværs af de fire fagfelter, som undervisningen er inddelt i. Ud over de fire felter har vi et felt med andre fag og kurser, samt interessefag, som oprettes efter elevønske. KUNST OG HÅNDVÆRK (LINK). Glas, keramik, smykker, billedkunst, kor. sammenspil, kniv…   POLITIK OG SAMFUND. Dagens politik, debat, almen viden, bæredygtighed, events og projekter, Folkemødet…. SIND OG KROP. Psykologi, yoga, meditation, vandring, madlavning… FRILUFT OG NATUR. Outdoor, udeliv, havebrug, tæt på naturen, boldspil….. Bornholms Højskole ligger midt i et af Danmarks smukkest og fascinerende naturområder, som giver helt unikke muligheder for at koble undervisningen med den omgivende natur. Skov, klipper, udsigtspunkter, stier, cykelveje og havvand i nærheden.
Almindingsvej 35, 3720 Aakirkeby
Bred almen højskole