Sådan bruger vi dine billeder

Hvordan bruger vi dit billede?

Vi passer godt på de billeder, du deler med os. Her kan du læse om, hvordan vi bruger dem: Vi gemmer dit billede i 30 dage og bruger det som led i kampagnen "Livet er ikke det samme uden højskolerne". Vi anvender kun billedet som led i collager, hvor minimum 7 andre også optræder.

Collager anvenders primært på hojskolerne.dk og foreningens sociale medier (primært Facebook og Instagam) eller som tryk på plakater og banner.

Vi sletter automatisk dit billede efter 30 dage. Fortryder du, at du har delt et billede med os, eller ønsker du ikke at et billede anvendes til fælles collager, så skriv til jbr@ffd.dk.

Jeg ønsker ikke, at Højskolerne bruger mit billede

Hvis du klikker  "Jeg ønsker ikke, at Højskolerne bruger mit billede", så får vi ikke dit billede.

Gem dit billede lokalt og anvend det selv

Vi anbefaler, at du gemmer dit billede lokalt på din mobil eller computer og oploader til dine sociale medier, sammen med en fortælling om dit højskoleophold. Du skal selvfølgelig have alle rettigheder, til at anvende det billede, som du uploader i billedgeneratoren. Folkehøjskolernes Forening i Danmark (FFD) fraskriver sig et hvert ansvar for billeder, som du ikke har ret til at anvende.

Læs mere om kampagnen her og på foreningens interne hjemmeside til højskolerne

Tak for dit bidrag til fællesskabet

.

Eksempler på hvor vi bruger dit billede

Vi bruger ikke dit billede alene. Der vil altid være 8 eller flere billeder i en collage, som vist herunder. Typisk bruger vi billederne på sociale medier og primært Instagram og Facebook. Hvis vi bruger det på plakater eller større trykte ting, vil vi bruge mange billeder på en gang, som vist på det fysiske banner, der skal hænge på bygninger og på vores telt til Folkemødet.

Vi håber du vil være med i højskolernes fortælling og vise den mange ansigter.