2017 - November

• En bæredygtig verden kræver et nyt natursyn

Publiceret 29-11-2017
    Dannelse Uddannelse Bæredygtighed

Hvis vi vil skabe en grønnere klode, er vi nødt til bedre at forstå, hvordan mennesket påvirker naturen. Her spiller unges mindset en hovedrolle.

• Vi længes efter fællesskaber på kryds og tværs

Publiceret 22-11-2017
    Fællesskab

Når vi træder ind i noget, der er større end os selv, bliver vi formet som mennesker. Det er morgensang og dans under åben himmel gode eksempler på.

• Fortsat fremgang for Højskolerne

Højskolerne i fortsat fremgang: 40 % flere elever på 10 år

Publiceret 22-11-2017
    Politik

Sidste skoleår var godt 10.000 elever på et af højskolernes lange ophold. Det er en stigning på mere end 40 % over de sidste ti år. Det viser nye tal fra Kultur..

• Hvad nu hvis du ikke valgte rigtigt?

Publiceret 21-11-2017
    Højskoleliv Uddannelse

Det er aldrig for sent at vælge om. Thea Maria Lang var engang sygeplejerske, nu er hun på højskole for give livet en ny retning.

• Nye kataloger og kurser 2018

Publiceret 17-11-2017
    Højskoleliv Højskolekurser

Savner du inspiration til valg af et højskolekursus? Så download eller bestil de nye gratis højskolekataloger, eller søg efter et kursus i 2018.

• Glem at du skal lære

Publiceret 07-11-2017
    Uddannelse

Læringsglemsel er et begreb, der peger lige ind i hjertet af højskolen. At vi lærer bedst, når vi ikke er opmærksomme på, at vi lærer. Nu har ophavskvinden Lene..