• Mindre blind på højskole

Publiceret 29-09-2017
    Højskoleliv

Cathrine Honoré går på Testrup Højskole. Ligesom alle de andre har hun interesser, der passer godt til højskolen. Hun falder godt ind og oplever at "blinde-ting..

• Højskoleelever sørgede for gang i gaden

Publiceret 27-09-2017
    Højskoleliv

På Vallekilde Højskole lærer en gruppe elever at arrangere større events og følge dem til dørs. I weekenden inviterede højskoleeleverne derfor lokalsamfundet me..

• Syng, spis og snak

Publiceret 19-09-2017
    Fællessang

Sang, mad og samtale skal bringe Danmark tættere sammen. Nyt initiativ vil med fællessang og fællesspisning bygge bro mellem forskellige befolkningsgrupper, ska..

• 5 film om at tage på sommerhøjskole i Danmark

Publiceret 13-09-2017
    Højskoleliv

Efteråret banker på døren, og selvom det ikke er længe siden august løb ud, savner du måske allerede de lune sommeraftner og feriestemningen. Tv2 Lorry viste he..

• Kender du én der fortjener den højskolepædagogiske pris?

Publiceret 06-09-2017

Folkehøjskolernes Forening og Højskolebladet uddeler hvert år en pris, til en person eller institution, der har gjort noget særligt for det højskolepædagogiske..

• På højskole får man venner

Publiceret 04-09-2017