• Højskoleelever slipper perfektionismen: "Vi lærer noget af alle strøg"

Publiceret 15-10-2018
    Højskoleliv Højskolekurser

Emma Freja Pedersen og Astrid Marie Storgaard er i fuld gang med deres afgangsprojekt på højskolen. Og midt imellem penselstrøg og tushtegninger finder de tid t..

• "Vi er højskolens svar på IP fra Rejseholdet"

Publiceret 12-10-2018
    Højskoleliv

Dorthe Jelling er en menneskelig schweizerkniv i sit arbejde som oldfrue, hvor hun blandt andet hjælper eleverne med rengøring, tøjvask og opskriften på en opba..

• Højskolen var min adgangsbillet til journalistikken

Publiceret 09-10-2018
    Uddannelse Højskoleliv

Egentlig ville Pernille Skjøtt Danielsen ud som backpacker for anden gang. Ikke mindst for at skubbe bekymringerne om fremtiden foran sig lidt endnu. Men så for..

• Danmark Spiser Sammen

Danmark spiser sammen - bestil en gratis startpakke

Publiceret 08-10-2018
    Event

I uge 45 opfordrer Folkebevægelsen mod Ensomhed hele Danmark til at spise sammen for at skabe nye fællesskaber. Inviter andre til middag eller deltag selv i en..

• Højskoleambassadører satte fokus på den bæredygtige omstilling

Publiceret 06-09-2018
    Ambassadører

"Jeg synes at omstillingen til bæredygtighed er den vigtigste problemstilling, vi nogensinde har stået overfor." Sådan udtaler Emil, der har planlagt og afvikle..

• Stadig pladser på efterårets kurser

Publiceret 30-08-2018
    Højskolekurser

Mange højskoler har allerede budt velkommen til de første hold, men der er stadig pladser på et af efterårets mange kurser.

• Et åndehul på Ungdommens Folkemøde

Publiceret 29-08-2018
    Ambassadører Event Politik

Mød en masse højskoleelever på Ungdommens Folkemøde i Valbyparken. Otte højskoler er gået sammen om at skabe et åndehul på Folkemødet - som en markering af, at..

• Flere unge går på højskole

Publiceret 29-08-2018
    Højskoleliv

Højskolernes generalsekretær er glad. Der kommer nemlig flere unge på Højskole. Hvorfor? Forstanderne tror bl.a. det fordi højskolerne ikke er så præstationsori..

• Højskolerne på priden

Publiceret 28-08-2018

To entusiastiske højskoleelever fik igen i år samlet over 100 højskoleelever til fejring af mangfolkeligheden på Copenhagen Pride. Selv Grundtvig dukkede op.

• "Det er nemt at skabe fællesskaber gennem idræt"

Publiceret 27-08-2018
    Ambassadører

To højskoleambassadører satte i lørdags Svendborg i bevægelse med aktiviteter for både børn og voksne.

Søg i nyheder