• Stadig pladser på efterårets kurser

Publiceret 30-08-2018
    Højskolekurser

Mange højskoler har allerede budt velkommen til de første hold, men der er stadig pladser på et af efterårets mange kurser.

• Et åndehul på Ungdommens Folkemøde

Publiceret 29-08-2018
    Ambassadører Event Politik

Mød en masse højskoleelever på Ungdommens Folkemøde i Valbyparken. Otte højskoler er gået sammen om at skabe et åndehul på Folkemødet - som en markering af, at..

• Flere unge går på højskole

Publiceret 29-08-2018
    Højskoleliv

Højskolernes generalsekretær er glad. Der kommer nemlig flere unge på Højskole. Hvorfor? Forstanderne tror bl.a. det fordi højskolerne ikke er så præstationsori..

• Højskolerne på priden

Publiceret 28-08-2018

To entusiastiske højskoleelever fik igen i år samlet over 100 højskoleelever til fejring af mangfolkeligheden på Copenhagen Pride. Selv Grundtvig dukkede op.

• "Det er nemt at skabe fællesskaber gennem idræt"

Publiceret 27-08-2018
    Ambassadører

To højskoleambassadører satte i lørdags Svendborg i bevægelse med aktiviteter for både børn og voksne.

Søg i nyheder