• Uddannelsesmesse og besøg på gymnasier på Osland

Højskolerne gør deres hoser grønne på Island

Event Højskolekurser

Højskolerne elsker at byde islændinge velkommen. Sanger Tue West og Højskolerne tager til Island for at udbrede kendskabet.

• Højskoler vil lette "druktrykket" hos de unge

Højskoleliv

Højskoler indfører alkoholfri introuge for at modarbejde en kultur, hvor druk fylder alt for meget.

• Mads Langer forærer Lars Løkke et højskoleophold

Dannelse Politik

Da Mads Langer vandt Årets Danske Livenavn til GAFFA-Prisen i sidste uge, brugte han sin takketale på at sende landets Statsminister på højskole.

• Højskolelever hjælper skoleelever

Publiceret 26-02-2018
    Dannelse Højskoleliv Uddannelse

Unge med ondt i livet får hjælp fra højskoleelever i Århus. Med 50 timers uddannelse bliver højskolelever rustet til at lytte og hjælpe. Eleverne bliver mentore..

• Vild med højskolehistorie?

Publiceret 24-02-2018
    Dannelse

Højskolehistorisk forening er en af over 60 stande på året historiemesse i Øksnehallen i København. Det er 10.-11. marts. Hør om immateriel kulturarv, fællessan..

• Højskolelærer med passion