2019 - Marts

• Silas valgte at tage på højskole for at lære at arbejde med glas og glaspusteri

Fascineret af glas

Publiceret 28-03-2019
    Højskoleliv

Silas er fascineret af glas og tog på højskole for nørde mere og lære teknikker til at forme og puste glas. Der meget, der går i stykker, men så må man tage det..

• Sådan vælger du den rigtige højskole for dig

Publiceret 28-03-2019
    Højskoleliv

Med knap 70 forskellige højskoler er det mildest talt en jungle - eller et slaraffenland om man vil - at skulle finde den helt rigtige højskole. Her får du et p..

• March mod ensomhed

Publiceret 27-03-2019
    Fællesskab

Patrick Cakirli har sat sig et mål: At sætte fokus på ensomhed. Nu går har for tredje gang igennem Danmark og han går kun, hvis han har følgeskab af andre. Følg..

• Højskolehistorisk forening på historiske dage

Højskolehistorie på Historiefestival

Publiceret 27-03-2019
    Event

Er du vild med historie og i nærheden af Øksnehallen i København 30.-31. marts, så er der en festival for dig. Højskolehistorisk forening stiller op. De synger..

• Kristine Plechinger Tüchsen og Andreas Andersen.

Filmhøjskolen og teaterhøjskolen laver film sammen

Publiceret 12-03-2019
    Højskoleliv

Der ligger to højskoler på Møn. Den ene huser skuespillere in spe, den anden en bunke kommende filmfolk. I stedet for at konkurrere om elever og se med fordumsf..