To højskoleelever vinder Årets Pressefoto

Udgivet 07-03-2019
Ambassadører Højskoleliv

To tidligere højskoleelever fik titler ved Året Pressefoto. Efter højskolen kom Marie Bentzon Sørensen og Julie Meldhede Kristensen igennem nåleøjet til fotojournalistuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Og nu har de vundet hver en pris.

Marie Bentzon forrest til venstre på fotoet og Julie Kristensen på sæddet bag Marie

Årets Pressefoto er danske fotografers Oscar-uddeling. Det er her, hvor Pressefotografforbundet hvert år hylder de bedste fotografer i Danmark, og ved dette var to tidligere højskoleelever nomineret. Nemlig Marie Bentzon Sørensen og Julie Meldhede Kristensen, der begge har fordybet sig i klassisk fotografi og mediefag på højskole. Begge prisvindere kom ind på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole efter højskolen og har realiseret drømmen om at leve af fotografering.