• Højskolerne gør klar til åbning i en ny virkelighed

Publiceret 27-05-2020
    Corona Højskoleliv

Snart strømmer højskoleeleverne tilbage på landets højskoler, men hvordan ser virkeligheden ud efter måneders lockdown og digital hverdag? FFD har talt med højs..

• Velkommen hjem

Publiceret 27-05-2020
    Højskoleliv Corona

Fra i dag genåbner landets højskoler. Hvis landet nogensinde var i tvivl om, at unge i 2020 har omtanke og tager medansvar for helheden. Hvis vi var i tvivl om,..

• Genåbning - gensyn med højskolevennerne

Højskolerne ser frem til genåbning efter den 27. maj

Publiceret 21-05-2020
    Corona Højskoleliv

Højskolerne glæder sig til at kunne byde eleverne velkommen igen på en ansvarlig måde, og der bliver arbejdet på højtryk for at gøre højskolerne klar hurtigst m..

• Hvordan kan man være højskole i en coronatid?

Publiceret 07-05-2020
    Højskoleliv Corona

Hvad har højskolernes forening arbejdet for i forhold til genåbning af højskolerne og muligheder for at vende tilbage til det højskolelivet. Det har været en l..

• Livet er ikke det samme uden højskolerne

Publiceret 04-05-2020
    Ambassadører Højskolekurser

Ny kampagne indsamler fortællinger om højskoletiden og den forskel det har gjort for den enkelte og for samfundet. Vi indsamler fortællinger fra nuværende og ti..

• Virtuelle rundvisninger på højskolerne

Publiceret 28-04-2020
    Højskoleliv

Højskolerne plejer at holde Højskolernes Dag første lørdag i maj, hvor mange skoler holder åbent hus. Men Coronakrisen har sendt eleverne hjem og skolerne står..

• HØJSKOLE HACK: Kunsten at skralde din mad

Publiceret 26-04-2020
    Højskole Hack

Theis Scherfig underviser i bæredygtig livsførelse på Uldum Højskole. Han giver gode råd til, hvordan man kan skralde sin egen mad. Husk at gøre det med fornuft..

• HØJSKOLE HACK: Byg en robot der løser en rubics cube

Publiceret 21-04-2020
    Højskole Hack

Simon underviser i robotteknologi på Askov Højskole. Han viser, hvordan du kan bygge en robot, der kan løse en rubik's cube eller professorterning, som den hedd..

• Jeg er kommet “hjem” til musikken i Vrå

Publiceret 02-04-2020
    Højskoleliv

Jimmy Guldbæks ungdomsdrøm om at blive musiker og underviser er gået i opfyldelse. Han er i dag musiklærer på Vrå Højskole og en del af bandet Grace James.

• Onlinechallenge: højskoleelever inviterer på hjemmebesøg i egne musikvideoer

Publiceret 31-03-2020
    Corona Højskoleliv Fællesskab

De har fundet på et video challenge på IHÅ. Når eleverne ikke kan være fysisk sammen på højskolen, besøger de i stedet virtuelt hinanden derhjemme. De har udfor..