• Naturvandring

Højskolernes Sommerpakke

Publiceret 02-07-2020
    Højskole for flere Bæredygtighed Seniorer Højskolekurser

Masser af ekstraordinær aktivitet til og med september og mulighed for at få rabat på sommerkurser på landets folkehøjskoler

• Kom billigt på seniorkursus i 2020

Publiceret 02-07-2020
    Højskole for flere Seniorer Højskolekurser

Alle seniorer, som er 70 år eller derover, selvhjulpne og får ældrecheck, kan nu modtage tilskud til at komme på højskole i løbet af 2020

• Kampen mod racisme kræver, vi handler i hverdagen

Publiceret 17-06-2020
    Højskole for flere Event

”At gå forrest handler ikke om, hvem der går forrest i en demonstration. Det handler om, hvad du gør i hverdagen." Nuværende højskoleelev og aktivist, dansk-gha..

• Sabbatårets definition ødelægger dets potentiale

Publiceret 04-06-2020
    Dannelse Højskoleliv

Kald mine år hvor jeg rejser, arbejder ufaglært, tager på højskole, laver frivilligt arbejde for andet end en 'pause' fra livet! Elisa har taget bladet for mun..

• HØJSKOLE HACK: Lær at lave en solhilsen

Publiceret 02-06-2020
    Højskole Hack

Mika Lund underviser i Yoga på Vejle Idrætshøjskole . Hun vil lære dig at lave en solhilsen a la Vejle Idrætshøjskole

• HØJSKOLE HACK: Tag et portræt med vindueslys

Publiceret 28-05-2020
    Højskole Hack

Hvordan tager man et godt portræt? Jon Spangsvig er fotolærer på Engelsholm Højskole. Han viser dig her, hvordan du laver et godt portræt med vindueslys.

• Højskolerne gør klar til åbning i en ny virkelighed

Publiceret 27-05-2020
    Corona Højskoleliv

Snart strømmer højskoleeleverne tilbage på landets højskoler, men hvordan ser virkeligheden ud efter måneders lockdown og digital hverdag? FFD har talt med højs..