• Højskolerne med i fælles udspil: Giv Danmark en grøn demokratifond

Publiceret 06-10-2020
    Bæredygtighed

Danmark har en historisk mulighed for at give et demokratisk svar på klimakrisen. Men det kræver en ambitiøs indsats, hvis borgerne for alvor skal aktiveres i o..

• Ny podcast med Lea Korsgaard udgivet i samarbejde med Politiken

Publiceret 06-10-2020
    Højskoleliv Fællessang Fællesskab

Zetlands chefredaktør er kæmpe fan af fællessang fra den ikoniske blå højskolesangbog. I podcasten ‘Højskolen Revisited’ fortæller hun om højskolens og fællessa..

• Mellem psykolog og tryllekunstner

Publiceret 30-09-2020
    Højskoleliv Fællesskab Dannelse

PORTRÆT Det har altid handlet om den kropslige forankring i verden gennem bevægelser. Nu danser og sanser Trine Sønderholm Larsen gennem kroppen med eleverne på..

• "Vi mangler føling med det, der omgiver os."

Publiceret 10-09-2020
    Bæredygtighed Dannelse

BÆREDYGTIGHED Højskolelærer Kasper Hofer Søndergaard bringer erfaringen fra et bofællesskab og sin uddannelse som mediedesigner med ind undervisningen i bæredyg..

• Højskoleelever marcherer for klimaet