2020 - Maj

• HØJSKOLE HACK: Tag et portræt med vindueslys

Publiceret 28-05-2020
    Højskole Hack

Hvordan tager man et godt portræt? Jon Spangsvig er fotolærer på Engelsholm Højskole. Han viser dig her, hvordan du laver et godt portræt med vindueslys.

• Højskolerne gør klar til åbning i en ny virkelighed

Publiceret 27-05-2020
    Corona Højskoleliv

Snart strømmer højskoleeleverne tilbage på landets højskoler, men hvordan ser virkeligheden ud efter måneders lockdown og digital hverdag? FFD har talt med højs..

• Velkommen hjem

Publiceret 27-05-2020
    Højskoleliv Corona

Fra i dag genåbner landets højskoler. Hvis landet nogensinde var i tvivl om, at unge i 2020 har omtanke og tager medansvar for helheden. Hvis vi var i tvivl om,..

• HØJSKOLE HACK: Myter om sundhed, kost og motion

Publiceret 26-05-2020
    Højskole Hack

Cecilie Skov Larsen underviser i ernæring og fysisk aktivitet på Ubberup Højskole - hvor de arbejder meget med ændring i livsstil, vægttab og kost. Her forsøger..

• HØJSKOLE HACK: Lav din egen røgovn af en flyttekasse

Publiceret 21-05-2020
    Højskole Hack Bæredygtighed

Kasper Østergaard underviser i selvforsyning for begyndere på Rødding Højskole. Han giver dig fif til, hvordan du kan lave din egen røgovn af en flyttekasse. De..

• Højskolerne ser frem til genåbning efter den 27. maj

Publiceret 21-05-2020
    Corona Højskoleliv

Højskolerne glæder sig til at kunne byde eleverne velkommen igen på en ansvarlig måde, og der bliver arbejdet på højtryk for at gøre højskolerne klar hurtigst m..

• HØJSKOLE HACK: Genveje til træning, så du får bedre balance og styrke fodled og knæled

Publiceret 12-05-2020
    Højskole Hack

Jakob Lund er springlærer på Gymnastikhøjskolen i Ollerup og han underviser også i grundtræning som du kan få sjove tip til her. Måske bliver det sjovere at stø..

• Hvordan kan man være højskole i en coronatid?

Publiceret 07-05-2020
    Højskoleliv Corona

Hvad har højskolernes forening arbejdet for i forhold til genåbning af højskolerne og muligheder for at vende tilbage til det højskolelivet. Det har været en l..

• Livet er ikke det samme uden højskolerne