2020 - Maj

• Højskolerne gør klar til åbning i en ny virkelighed

Publiceret 27-05-2020
    Corona Højskoleliv

Snart strømmer højskoleeleverne tilbage på landets højskoler, men hvordan ser virkeligheden ud efter måneders lockdown og digital hverdag? FFD har talt med højs..

• Velkommen hjem

Publiceret 27-05-2020
    Højskoleliv Corona

Fra i dag genåbner landets højskoler. Hvis landet nogensinde var i tvivl om, at unge i 2020 har omtanke og tager medansvar for helheden. Hvis vi var i tvivl om,..

• Genåbning - gensyn med højskolevennerne

Højskolerne ser frem til genåbning efter den 27. maj

Publiceret 21-05-2020
    Corona Højskoleliv

Højskolerne glæder sig til at kunne byde eleverne velkommen igen på en ansvarlig måde, og der bliver arbejdet på højtryk for at gøre højskolerne klar hurtigst m..

• Hvordan kan man være højskole i en coronatid?

Publiceret 07-05-2020
    Højskoleliv Corona

Hvad har højskolernes forening arbejdet for i forhold til genåbning af højskolerne og muligheder for at vende tilbage til det højskolelivet. Det har været en l..

• Livet er ikke det samme uden højskolerne