• Onlinechallenge: højskoleelever inviterer på hjemmebesøg i egne musikvideoer

Corona Højskoleliv Fællesskab

De har fundet på et video challenge på IHÅ. Når eleverne ikke kan være fysisk sammen på højskolen, besøger de i stedet virtuelt hinanden derhjemme. De har udfor..

• Godt nyt for højskolernes økonomi

Corona

Kulturminister Joy Mogensen og Kulturudvalget har vedtaget en pakke, der kompenserer højskolerne for den deltagerbetaling, de har tabt under nedlukningen. Nu fo..

• HØJSKOLE HACKS: Søg ind på scenekunstskolerne

Højskole Hack

Vil du være skuespiller? Susan A. Olsen er skuespiller, og hun har tre gode råd til, hvordan du kan forberede dig til optagelsesprøverne på teaterskolerne.

• HØJSKOLE HACK: Sådan bliver du en god sangskriver

Publiceret 30-03-2020
    Højskole Hack

Steffen Westmark er professionel musiker og underviser i sangskrivning på Oure Højskole. Her giver han dig fif til, hvordan du kommer i gang med at skrive en sa..

• Højskolernes tilskud sikret det kommende år

Publiceret 22-03-2020
    Corona

Kulturministeren sikrer Højskolernes statstilskud. Det skaber sikkerhed for højskolernes økonomi og nogen ro til at arbejde videre med de udfordringer, Corona-k..

• Højskolerne holder højskole for hele Danmark

Publiceret 19-03-2020
    Corona

Når eleverne er sendt hjem blomstrer online undervisningen. Rigtig mange højskoler går online, mens eleverne sidder rundt i hele Danmark. Så nu holder vi højsko..

• HØJSKOLE HACKS: Lav bas lyddesign

Publiceret 17-03-2020
    Højskole Hack

Lars Rønne underviser i elektronisk musik og sound design på Den Rytmiske Højskole. Her giver han dig fif til, hvordan du med en kop, en blyant og det rigtige o..

• HØJSKOLE HACK: Kunsten at grave et hul

Publiceret 16-03-2020
    Højskole Hack

Er det kunst at grave et hul? Hør Susan fra Kunsthøjskolen På Ærø forklare hvorfor i dette Højskole Hack.

• Hvem vander planterne når højskolen er lukket?

Publiceret 14-03-2020
    Højskoleliv Fællesskab Corona

Højskolefællesskabet finder gode praktiske løsninger på de udfordringer, der opstår pga. Coronakrisen. På Den Skandinaviske Designhøjskole tilbød internationale..

• Samfundssind i højskoleland