• Højskolerne gør klar til åbning i en ny virkelighed

Publiceret 27-05-2020
    Corona Højskoleliv

Snart strømmer højskoleeleverne tilbage på landets højskoler, men hvordan ser virkeligheden ud efter måneders lockdown og digital hverdag? FFD har talt med højs..

• Velkommen hjem

Publiceret 27-05-2020
    Højskoleliv Corona

Fra i dag genåbner landets højskoler. Hvis landet nogensinde var i tvivl om, at unge i 2020 har omtanke og tager medansvar for helheden. Hvis vi var i tvivl om,..

• Højskolerne ser frem til genåbning efter den 27. maj

Publiceret 21-05-2020
    Corona Højskoleliv

Højskolerne glæder sig til at kunne byde eleverne velkommen igen på en ansvarlig måde, og der bliver arbejdet på højtryk for at gøre højskolerne klar hurtigst m..

• Hvordan kan man være højskole i en coronatid?

Publiceret 07-05-2020
    Højskoleliv Corona

Hvad har højskolernes forening arbejdet for i forhold til genåbning af højskolerne og muligheder for at vende tilbage til det højskolelivet. Det har været en l..

• Onlinechallenge: højskoleelever inviterer på hjemmebesøg i egne musikvideoer

Publiceret 31-03-2020
    Corona Højskoleliv Fællesskab

De har fundet på et video challenge på IHÅ. Når eleverne ikke kan være fysisk sammen på højskolen, besøger de i stedet virtuelt hinanden derhjemme. De har udfor..

• Godt nyt for højskolernes økonomi

Publiceret 31-03-2020
    Corona

Kulturminister Joy Mogensen og Kulturudvalget har vedtaget en pakke, der kompenserer højskolerne for den deltagerbetaling, de har tabt under nedlukningen. Nu fo..

• Højskolernes tilskud sikret det kommende år

Publiceret 22-03-2020
    Corona

Kulturministeren sikrer Højskolernes statstilskud. Det skaber sikkerhed for højskolernes økonomi og nogen ro til at arbejde videre med de udfordringer, Corona-k..

• Højskolerne holder højskole for hele Danmark

Publiceret 19-03-2020
    Corona

Når eleverne er sendt hjem blomstrer online undervisningen. Rigtig mange højskoler går online, mens eleverne sidder rundt i hele Danmark. Så nu holder vi højsko..

• Hvem vander planterne når højskolen er lukket?

Publiceret 14-03-2020
    Højskoleliv Fællesskab Corona

Højskolefællesskabet finder gode praktiske løsninger på de udfordringer, der opstår pga. Coronakrisen. På Den Skandinaviske Designhøjskole tilbød internationale..

• Samfundssind i højskoleland

Publiceret 13-03-2020
    Højskoleliv Fællesskab Corona

Selvom Coronakrisen har voldsomme konsekvenser for højskolerne, der nu lukker ned indtil og med 29. marts, så er der også positive, menneskelige historier i køl..

Søg i nyheder

Nyhedsbreve

I HøjskoleNYT kan du ca. én gang om måneden læse aktuelle historier fra højskoleområdet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet