Højskole i udlandet

Du kan rejse med højskolen på flere måder. De fleste højskoleophold inkluderer en studietur på en uge eller to. Nogle højskoleophold afsluttes med en længere rejse. Der findes også korte rejsekurser.

Studietur på langt højskoleophold

De fleste lange højskoleophold inkluderer en studietur til udlandet. Studieturen varer 1-2 uger, og det er forskelligt fra højskole til højskole, hvor rejsen går hen.

Rejs ud i verden med højskolen

Du kan sagtens kombinere en længere rejse med et højskoleophold. Flere højskoler tilbyder forløb med en længere rejse som afslutning på opholdet. For eksempel i form af volontørarbejde, kulturmøder, explorer eller i forbindelse med en uddannelse som skiinstruktør.

Søg aktuelle højskolekurser, hvor en længere rejse indgår.

Rejsekurser (korte kurser)

Rejsekurser til udlandet arrangeres af flere højskoler. De varer en eller to uger. Der er rejsekurser året rundt, og kurserne kombineres med fem dage på højskole i Danmark.

Søg aktuelle rejsekurser.

Andre højskolekurser i udlandet

En række virksomheder og rejsebureauer reklamerer med højskolekurser i udlandet. Det er blandt andet Dansk Studie Center, Zanzibar Højskolen og HÖJSKOLENDK. Det er ikke godkendte højskoler, og de er derfor ikke en del af Folkehøjskolernes Forening i Danmark.