Hvad drømte du om at blive, inden du tog på højskole?

Sangerinde og sangskriver. Og højskoleopholdet har i den grad hjulpet mig til at få mine drømme til at gå i opfyldelse. Jeg lavede bl.a. sådan en lille promo-video på højskolen, hvor jeg skulle fortælle, hvor fedt det var at være sangerinde på højskolen. Videoen kom ud på YouTube og jeg fik på den baggrund tilbudt et job som radiovært lige efter højskoleopholdet.

Hvad var det bedste ved højskoleopholdet for dig?

Det bedste ved højskoleopholdet var, at jeg fik en mulighed for at få tanket lidt op på kreativitet. Jeg genfandt min kærlighed til at synge og skrive sange.  Jeg var nået til et punkt, hvor jeg var drænet for ideer og emner at skrive sange om. Og så kom jeg herud på højskolen og blev genopladet på alle måder. Jeg fik et tiltrængt åndehul.

I virkeligheden så er højskolen jo også bare en stor pærevælling af gode minder. Hver dag var en god dag. Og noget af det bedste var de der morgener, hvor man sidder og synger morgensang. Det er alle de der små detaljer ved højskolen. Det er svært at hive en dag eller en episode ud. Det er… altså det er det hele. 

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole?

Jeg vil til enhver tid anbefale alle tage på højskole. Jeg er sikker på, at alle kan drage en eller anden form for nytte af det.

Det kan godt være, der er mange højskoler. De slår sig fx op på, at de er gode til spirrende forfattere, eller også er de rigtig gode til dig, hvis du vil være grafisk designer eller arkitekt eller et eller andet. Men det, jeg tror, gør sig gældende ved højskoler, er, at man kommer ud med et helt andet produkt end det, som man have forestillet sig, da man søgte ind på højskolen.

Hvad er en højskole?

Hvis du ikke helt har styr på hvad der gør en højskole til en højskole, så har vi et svar. 

Få svar: hvad er en højskole

Find højskolekursus

Find et højskoleophold, der passer til dig. Vælg mellem 75 højskoler og over 200 fag.

Søg kurser