Brenderup Højskole

DanskEnglish

Det internationale kulturmøde

Det internationale kulturmøde dækker over mange ting. Vi har elever fra hele verden. Vi tager ud og rejser, både på studietur, som elever på rejselinjen og som elever på korte kurser. Og vi møder verden gennem debat, kunst og musik.

Fag & emner

Mod på mangfoldighed

- Vælg mellem mere end 65 forskellige fag

På Brenderup Højskole finder du et bredt udvalg af fag. Vi giver dig mulighed for at vælge mange emner inden for en bestemt faggruppe eller du har mulighed for at vælge bredt mellem fagene - helt efter dine ønsker.

Fordyb dig eller prøv noget nyt! Du sammensætter selv dit skema.

Vi opdeler vores mere end 65 forskellige fag i følgende faggrupper:

Om de korte ophold

Vi har korte kurser i alt fra Familiekurser, Yoga, Malekurser, Filtekurser og Rejsekurser til Nepal over Kajakkurser til Ø-vandringer, Cykelture på Nordvestfyn, Spillemandsmusik & Folkedans og Jule- & Nytårskurser. Vi byder også på kurser indenfor Motorikvejledning.

Se oversigt over de korte kurser her

På Brenderup Højskole har vi i bogstaveligste forstand trukket verden ind i huset. Her kan du møde unge fra hele verden. Undervisningen bygger på denne forskellighed eller lighed om du vil. Dit liv, dine interesser set i lyset af andres øjne. Det rykker ved dine fordomme og giver dig et nyt perspektiv og personlige kompetencer, der følger dig resten af livet.

Vi vil glæde os til at mødes med dig.

Kontaktinformationer

Brenderup Højskole