Hadsten Højskole

DanskEnglish

På Hadsten Højskole er der højt til loftet på mange måder og masser af muligheder for at udfolde sig. Og så er der en masse andre unge, der bare venter på at møde dig. Eleverne er unge mellem 18 og 24, der ønsker at rykke. De tager typisk på højskole for at møde nye mennesker og for at forberede sig til en uddannelse. Tror du, det kan blive skægt?

Fag & emner

Sammensæt dit eget skema

På Hadsten Højskole kan du frit vælge mellem vores 60 forskellige fag, der ligger indenfor disse fag-områder:

Prøveforberedende kurser

Du kan i løbet af dit ophold kombinere forskellige fag, foredrag, studierejser, projekter og andre aktiviteter på højskolen, så der kommer et tematisk sammenhængende kursus ud af det:

Kvalificer dig til din fremtid

Du har mange muligheder for at kvalificere dig til din fremtid, til din uddannelse, til dit liv. Eleverne bruger typisk opholdet som forberedelse til fx disse uddannelser eller studier: Politibetjent, journalist, medicin, jurist, brandmand, fysioterapeut, lærer, psykolog, pædagog, statskundskab, Falckredder, humaniora, sygeplejerske, ergoterapeut, socialrådgiver.

Vil du vide mere om Hadsten Højskole? Bestil en brochure her.

• Om foråret er der mulighed for at vælge mellem en studierejse til USA - New York og Washington D.C. eller en kultur og outdoor studierejse til Berlin og Spindl i Tjekkiet.
  • Om efteråret rejser vi ligeledes til Berlin og Spindl i Tjekkiet samt til USA - New York og Washington D.C.
  • Ring og hør om højskolens forskellige former for elevstøtte.
  • Hadsten Højskole ligger smukt på bakken ned til Lilleåen, tæt ved Århus, tættere ved E45 og tættest ved IC-toget. Højskolen er en traditionsrig grundtvigsk højskole med mere end 125 år på bagen.

Kontaktinformationer

Hadsten Højskole