Højskolen Skærgården

DanskEnglish

SUNDHED - LIVSSTIL - TRIVSEL - GLÆDE

Skærgården er en højskole for voksne i alle aldre, som er på vej mod nye faser i livet. Hos os kan du bevæge dig fra én vægtklasse, én livsfase eller én sindstilstand til en anden - og samtidigt nyde alt det fantastiske et højskole-ophold kan tilbyde dig. Glæd dig til kvalificeret undervisning, masser af socialt samvær, eneværelse med eget bad/toilet, sund og velsmagende kost, enestående natur, masser af motion, fællesskab, bevægelsesglæde og meget, meget mere…

BESØG OS PÅ WWW.SKÆRGÅRDEN.DK

Gynge - Skærgården

Fag & emner

Lange kurser

Skærgården er højskolen for voksne, der ønsker at arbejde med personlig udvikling, trivsel og omlægning til en sundere livsstil. Vi arbejder med følgende specialer:

• Livsstilsændring
    - for dig, som gerne vil arbejde med dig selv og din sundhed og trivsel - herunder vægttab.
  • Trivsel
    - for dig, som er på vej mod en ny fase i livet og har brug for inspiration, en sundere livsstil og socialt samvær.

Træning I Salen - Skærgården

Korte kurser

Hen over året tilbyder vi korte kurser af 6-7 ugers varighed på henholdsvis Livsstilslinjen og Trivselslinjen. Disse kurser fungerer som en integreret del af de længere forløb.

I skolernes sommerferie tilbyder vi desuden kurset  Veje til Varigt vægttab, som er er et kursus af 2-ugers varighed med fokus på vægttab og trivsel (uge 29+30 i 2016). Parallelt med dette kursus tilbydes ugekurset Veje til Sundhed og Balance (i henholdsvis uge 29 og 30 i 2016).

Endelig tilbyder vi vores Familiekursus - Flow og Fordybelse i Skov, Sø og Å - i henholdsvis uge 27 og 28 i 2016, hvor vi inviterer hele familien på store højskoleoplevelser. Disse kurser afholdes i høj grad på børnenes og familiernes præmisser - og vi udnytter vores enestående omgivelser med å, skov og ikke mindst vores badevenlige sø.

Familie - Skærgården

På Skærgården bor du på enkeltværelse med eget bad og toilet. Højskolen ligger naturskønt med egen sø og skov lige ved døren. Der er gode muligheder for varieret motion inde og ude, og der er også fred og ro til at mærke efter og fordybe sig i nuet.

På højskolen er der fokus på sund mad og gode vaner.

Overalt på skolen og i elevhusene er der trådløst netværk. Der er 6 km til Herning.

Holdstart og varighed

Du har mulighed for at vælge et langt ophold på 12 uger eller mere, eller et af vores korte kurser på 6 eller 7 uger.

I 2016 er der holdstart
: