Mariager Højskole

DanskEnglish

Mariager Højskole bygger på et kristent livs- og menneskesyn og er åben for alle uanset kirkelig baggrund.

Skolen ønsker at medvirke til en øget bevidstgørelse omkring det at være menneske og kristen i vor tid. Bibelen er centrum i undervisningen. Ud fra det kristne menneskesyn ønsker vi at dygtiggøre unge til at fungere på alle livets områder.

Fag & emner

Skolen har to undervisningsspor.

Spor 1: Bible & Disciple

Bible & Disciple er et klassisk bibelskoleophold, hvor du pløjer dybt i Bibelen. I løbet af et skoleår vil du få et overblik over og et indblik i Bibelen som aldrig før. Og det uanset hvilken af vores tre linjer, du vælger, for tre dage om ugen er ens for alle linjer; spækket med spændende, relevant og absolut livsforvandlende bibelundervisning.

Spor 2:Theology & Leadership.

Theology & Leadership er en leder- og medarbejderskole, som træner unge til at tage ansvar og gøre en forskel i kirken, samfundet og den globale landsby. Og det hvad enten du oplever en lyst til at lede en hjemmegruppe, til at blive præst, til at blive børne-, teenage- eller ungdomsleder, til at etablere en ny kirke eller motiveres til at tjene Gud uden for de traditionelle tjenesteområder.Kom og få lagt et sundt menneskeligt og teologisk fundament.

Valgfag

School of Worship & Music
School of Worship and Music, skolens valgfag indenfor lovsang og musik.

G-Next
Hvis teenage- og ungdomsarbejde får dig til at blive fyr og flamme, er valgfaget G-Next en oplagt chance for at omsætte tanke til handling.

Mission
Er du helt pjattet med at rejse? Brænder du for at hjælpe mennesker i nød? Så er valgfaget Mission lige sagen for dig.

Spiritualitet
Spiritualitet er et valgfag, der vil sætte fokus på karismatisk og kontemplativ spiritualitet.

Webmission
Vil du lære at bruge internettet som en missionsmark og bruge moderne medier til at sprede evangeliet, og ønsker du samtidig at tilegne dig journalistiske principper for kommunikation, så er valgfaget Webmission et must.

Bachelor
Du kan i øvrigt også tage en bachelor og en master i teologi som fjernstudium samtidig med at du går på Mariager Højskole.

Prøv to dage gratis
Har du brug for at prøve os lidt af, er du velkommen til gratis at deltage i skolens liv i to dage. Kontakt os for nærmere information.

Kontaktinformationer

Mariager Højskole