Livsglædens nødvendighed - En livsfilosofisk uge om det gode liv

Rødding Højskole

”Jeg har samlet på mange skuffelser, men det har jeg ingen glæde haft af.” (Mark Twain). Livsmod er det, man løbende får sat ind på sin glædeskonto. På dette kursus sætter vi ind på kontoen! Vi byder velkommen til en uge, hvor vi med foredrag, fortælling, sang og samvær slår et slag for livsglædens nødvendighed. Vær med til at opsøge den sammen med David Bugge, Synne og Joakim Garff, Peter Aabo Sørensen, David Bugge m.fl.

Heldagstur til Møgeltønder, Noldemuseet og Vadehavslandsbyen Ballum, hvor vi hører om digteren Jens Rosendal og synger hans sange. Og vi kan glæde os til en koncertaften. "Livet er en gave, og en gave pakker man ud," siger Storm P. Vi pakker livsgaven ud.

Emner for dette kursus

Humanistiske fag og Sprog
Filosofi

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 27.06.2020
Slutdato 04.07.2020

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Åben

Hvilken kursustype?

Emnekurser

Kataloger

Bestil materiale om kurset
5404
Livsglædens nødvendighed - En livsfilosofisk uge om det gode liv
Humanistiske fag og Sprog
Filosofi
1 uge
1
1 uge
2020-06-27
27-06-2020
2020-07-04
04-07-2020
Åben
Emnekurser
Sønderjylland
Rødding Højskole
”Jeg har samlet på mange skuffelser, men det har jeg ingen glæde haft af.” (Mark Twain). Livsmod er det, man løbende får sat ind på sin glædeskonto. På dette kursus sætter vi ind på kontoen! Vi byder velkommen til en uge, hvor vi med foredrag, fortælling, sang og samvær slår et slag for livsglædens nødvendighed. Vær med til at opsøge den sammen med David Bugge, Synne og Joakim Garff, Peter Aabo Sørensen, David Bugge m.fl. Heldagstur til Møgeltønder, Noldemuseet og Vadehavslandsbyen Ballum, hvor vi hører om digteren Jens Rosendal og synger hans sange. Og vi kan glæde os til en koncertaften. "Livet er en gave, og en gave pakker man ud," siger Storm P. Vi pakker livsgaven ud.
Flors Alle 1, 6630 Rødding
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/5404
https://www.rhskole.dk/korte-kurser/tilmelding-korte-kurser/
14
http://www.rhskole.dk/
Bred almen højskole

Kontakt højskolen

Rødding Højskole
Flors Alle 1
6630 Rødding

Telefon: 74 84 22 84
kontor@rhskole.dk
Forstander: Anja og Mads Rykind-Eriksen