Sommerlinjen: Levedygtigt Jordbrug - permakultur, bæredygtighed, økologi, havebrug og selvforsyning

Bæredygtighed

Åben
Vestjylland
Vestjyllands Højskole
Sommer er den bedste tid, når man dyrker jorden og lever af sin have. Det er der, du kan se frugten af dit arbejder. Gå rundt i bare tær i græsset. Lade dig gennemvarme af solen som planterne eller løbe i ly i drivhuset, når det regner. Vi elsker vores have, og vi elsker at rode i den, dyrke ting, bygge ting. Om foråret bruger vi lang tid på at gøre klar, plante om, sætte ud. Derfor kan man også spørge sig selv om, hvorfor der skulle gå fra 1969 til 2021, før vi fandt på at lave en 12 ugers sommerlinje, så vores lange elever også kan være med til at høste det dejlige overskud af haven. Og det er der ikke rigtig noget godt svar på. Men her er den altså. Vores sommerlinje med fokus på alt, hvad du skal bruge for at drive dit eget levedygtige jordbrug. Vi skal have jord under neglene, men muligvis også splinter i fingeren. For vi skal dyrke, bygge, bage, bo og hygge os bæredygtigt. Mens du er her skal du bo i vores bæredygtige tiny houses, som er ved at blive bygget lige nu.
Velling , 6950 Ringkøbing
27