Kolding Internationale Højskole

Ønsker du at gøre en forskel og stå stærkere? 
Gennem undervisning, samvær, praktik, rejser og mentorsamtaler bliver du afklaret og rustet til at leve et liv med større mening. På skolen møder du mennesker fra hele verden, og sammen går vi dybere i at forstå og omsætte troen til et stærkt fundament, som der kan bygges på, også når skolen er slut.

  • 32802910330 057aaa36d7 o
  • 35566204645 ec97f4975f o
  • 37830994156 c01eba1850 o
  • 45177320931 fd72b1cb0e k
  • 43363642040 052dbaa0eb k

Om skolen

 

Kolding Internationale Højskole er stedet, hvor du bliver klar til at løfte en opgave større end dig selv. Uanset hvad livet byder på bagefter, vil du stå stærkere i dit fulde potentiale. Skolen bringer dig tættere på en afklaret identitet, tættere på Gud, tættere på andre kulturer og mennesker. Du lærer at forstå Bibelen og ikke mindst dens relevans i dag. Her lægges fundamentet for at kunne tage lederskab og positivt påvirke verden omkring dig. Det sker gennem undervisning og samvær, gennem praktik i voksende, relevante kirker, gennem rejser og i et internationalt miljø. 
Det internationale miljø menes bogstaveligt; både elever og stab er fra mange nationer, og vi har tre udlandsrejser om året. Undervisningen er på engelsk (med mulighed for tolkning). 

Alle elever har deres egen mentor, som de mødes med hver anden uge. 

Prøv 2 dage gratis. 
Der er altid mulighed for at komme og få en smagsprøve. Kontakt os og vi finder to dage, som passer dig. 

Læs hvad tidligere elever har oplevet her

Se en film om skolen her


Vores kernefag

Engelsksproget undervisning
Kristendomskundskab
Gospel
Rytmisk musik
Kommunikation
Ledelse

Fag og emner

Anvendt teologi
Vi ønsker, at alle elever oplever en tro, som er robust og levedygtig. Derfor er teologi et bredt fag med praktisk betydning. 
En række fag knytter sig hertil: Bibelsk teologi hvor der skabes overblik, dybere studier af dele af bibelen eller emner, studiegrupper, det overnaturlige - også i praksis og endelig kirkens rolle,

Lovsang
Her er tale om både teoretisk, men især praktisk tilgang til musik i kirken. Der er rig mulighed for at udfolde sit musikalske talent. 

Lederskab
Faget starter med selvledelse og bygger herefter på omkring teamledelse, giver en række værktøjer og sætter også lederskab i bibelsk perspektiv. 

Discipelskab
Personlig udvikling og identitet, hvor tro bliver udfordret, bliver personlig og praktisk. 

Praktik
Teori og praksis smelter sammen, når der er praktik i lokal kirke med mange slags arbejde: Børn, teenagere, unge, socialt udsatte, ensomme, ældre. Derudover er der en række tværgående opgaver som f.eks. medie, musik, event-planlægning og administration. Endelig deltager vi også i en række kirkelige events i Danmark.


Praktiske informationer

Skolen ligger i en smuk park med egen sø og udsigt over Kolding by og fjord. Der er ikke langt til byens centrum eller den smukke natur, som omgiver Kolding. 

Du bor som udgangspunkt på værelse med en anden (enkeltværelse er dog også muligt). Bad og toilet er på gangen. Der er trådløst internet til alle, bibliotek, adgang til idrætshal og fitness rum. Køkkenet laver sund, varieret kost, med mulighed for vegetar- eller specialkost. 

Praktiske opgaver i forbindelse med rengøring og køkkenarbejde løses i fællesskab.

Skulle du have lyst til at komme på besøg og møde de skønne elever og dygtige lærere, se faciliteterne og opleve livet på skolen, er du meget velkommen. Det koster dig kun transporten. Vi tilbyder 2 dage gratis for dig, som endnu ikke har været elev på Kolding Internationale Højskole. Bestil dit besøg her