Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Kolding Internationale Højskole

Ønsker du at gøre en forskel og stå stærkere? 
Gennem undervisning, samvær, praktik, rejser og mentorsamtaler bliver du afklaret og rustet til at leve et liv med større mening. På skolen møder du mennesker fra hele verden, og sammen går vi dybere i at forstå og omsætte troen til et stærkt fundament, som der kan bygges på, også når skolen er slut.

Om skolen

Kolding Internationale Højskole er en menighedsbaseret bibel højskole, hvor du bliver klar til at løfte en opgave større end dig selv. Uanset hvad livet byder på bagefter, vil du stå stærkere i dit fulde potentiale.

Ledelse, social mission, lovsang og det overnaturlige er vore 4 styrker. Gennem praktikken i lokal, relevant kirke, opfylder de dine ønsker. 

Skolen bringer dig tættere på en afklaret identitet, tættere på Gud, tættere på andre kulturer og mennesker. I det hele taget, skal du forvente at se en stor udvikling og dannelse i løbet af dit ophold.
Du lærer at forstå Bibelen og ikke mindst dens relevans i dag. Her lægges fundamentet for at kunne tage lederskab og positivt påvirke verden omkring dig. 

Praktik-delen er vigtig for os, idet den giver mulighed for at afprøve teori, lære af dygtige ledere og sætte fokus på dine ønsker og drømme.

Vi er et internationalt miljø med mange nationaliteter blandt både stab og elever. 2-3 Udlandrejser om året. Undervisningen er på engelsk. 

Alle elever har deres egen mentor, som de mødes med hver anden uge. 

Prøv 2 dage gratis. 
Du er altid velkommen på besøg og prøve det af. 

Læs hvad tidligere elever har oplevet her

Se en film om skolen her


Vores kernefag

Engelsksproget undervisning
Kristendomskundskab
Gospel
Rytmisk musik
Kommunikation
Ledelse
Projektledelse
Spiritualitet

Fag og emner

Lederskab
Få en større forståelse af kald og formål samt personlige styrker. Der sigtes mod refleksion over forskellige lederskabs teorier og modeller. Praktikken i lokal kirke giver mulighed for at prøve kræfter med ledelse og management.

Social mission
Social mission giver færdigheder og baggrund for at kunne gøre en forskel for samfundets mest udsatte. Projektledelse, fundraising og kommunikation indgår også i social mission. Praktik sker i arbejdet med food bank, værested og familienetværk. 

Overnaturligt
Undervisningen i det overnaturlige giver et bibelsk syn, viden og forståelse af, hvad en overnaturlig livsstil er. Der arbejdes med tilegnelse, også gennem egen erfaring og workshops.

Lovsang og kreativitet 
Der er rig mulighed for at arbejde med rytmisk band, sang, lys- og lydteknik. Der arbejdes med kreativ formidling og skabelse af kultur i kirkens gudstjenester og events. 

Teologi
Bibelsk teologi hvor der skabes overblik over bibelen samt dybere studier i dele af den foruden doktrin. Tilgangen er livsanvendelighed.

Praktik
Ugentlig praktik i lokale, samfundsrelevante kirker udover deltagelse i en række kirkelige events i Danmark vægtes højt. 

 


Praktiske informationer

Skolen ligger i en smuk park med egen sø og udsigt over Kolding by og fjord. Der er ikke langt til byens centrum eller den smukke natur, som omgiver Kolding. 

Du bor som udgangspunkt på værelse med en anden (enkeltværelse er dog også muligt). Bad og toilet er på gangen. Der er trådløst internet til alle, bibliotek, adgang til idrætshal og fitness rum. Køkkenet laver sund, varieret kost, med mulighed for vegetar- eller specialkost. 

Praktiske opgaver i forbindelse med rengøring og køkkenarbejde løses i fællesskab.

Vi deler bygning med flere andre organisationer/kirke og udnytter synergien ved at være tæt på samarbejdspartnere. 

Skulle du have lyst til at komme på besøg og møde de skønne elever og dygtige lærere, se faciliteterne og opleve livet på skolen, er du meget velkommen. Det koster dig kun transporten. Vi tilbyder 2 dage gratis for dig, som endnu ikke har været elev på Kolding Internationale Højskole. Bestil dit besøg her

 

Vores aktuelle kurser

Korte kurser

Emnekurser, 4. juli - 10. juli, 1 uge
Emnekurser, 26. juli - 1. august, 1 uge
Seniorkurser, 3. august - 10. august, 1 uge

Lange kurser

17. august, 18 uger
11. januar, 26 uger

Kataloger

Hent højskolens kataloger

Katalog lange kurser

Skoletype

Kristen højskole

Priser

Information om priser kan findes her

Vær opmærksom på, at kommer du fra et land uden for EU, er det nødvendigt at søge visum, hvilket bør gøres i god tid. Forløbet starter dog med en henvendelse til skolen. 

Information om elevpladser

Elevpladser: 60

Der er plads til op til 60 elever pt. 

Rejser

rejserne kommer vi tæt på lokale kirker og initiativer, og tager del i deres arbejde. I dette møde udvikles gensidig læring og inspiration. 
- Opstartstur til England
- Studietur i efteråret
- Missionsrejser til tredjeverdenslande i foråret

Børn med på lange kurser

Ring og hør nærmere.

Konference- og udlejningsfaciliteter

Kapacitet op til 170 personer.

Handicapfaciliteter

Handicaptoilet, elevator. Ret henvendelse til højskolen.

Kontakt højskolen

Kolding Internationale Højskole
Lykkegårdsvej 100
6000 Kolding

Telefon: 75 52 47 99
info@iabc.dk
Forstander: Ingrid Frederiksen