Vester Thorup Højskole

Vester Thorup Højskole ligger ud til Vesterhavet i noget af landets vildeste og smukkeste natur. Naturen fylder meget, og højskolen har et stort fokus på klima, bæredygtighed og aktivisme. Vi er en del af den konkrete grønne omstilling. På Vester Thorup Højskole er der højt til himlen og kort til havet.

Maxresdefault

Om skolen

På Vester Thorup Højskole fylder naturen meget, og det er grundlæggende for højskolen, at der er fokus på klima og bæredygtighed. Det afspejler sig i vores fagudbud, vores køkken, vores forbrug og måden vi rejser på. På Vester Thorup Højskole er vi en del af den grønne omstilling, der er nødvendig, hvis man vil tage ansvar for fremtiden.

Vester Thorup Højskoles fundamentale værdier er bredde og rummelighed, hvor der er plads til både det kreative og det praktiske. Håndværk, kreativitet og en eksperimenterende indstilling har gode betingelser i et fællesskab, hvor der er plads til alle.

 

 


Vores kernefag

Billedkunst
Bæredygtighed og økologi
Friluftsliv
Jagt og fiskeri
Natur og Miljø
Litteratur
Madlavning
Musik
Outdoor
Samfund

Fag og emner

Vester Thorup Højskole har to lange kurser på 20 uger. Et kursus fra januar til juni og et fra august til december. På de lange kurser kan du vælge mellem den kreative linje eller hav- og fiskerilinjen.

På linjerne har du mulighed for at sammensætte dit eget skema og vælge de fag, der interesserer dig mest. Se skema for en almindelig uge.

Fællesfag

Hver uge er der fællesfag, hvor begge linjer har fag sammen. De fælles fag kan både være fordrag, gæsteundervisere eller forskellige former for emnearbejde, hvor vi tager et aktuelt tema op under overskrifterne "Menneske og natur" samt "Samfundet og os".

Valgfag

Valgfagene er en god blanding af boglige, kreative, praktiske og aktive fag.

MTB – Filosofi – Bådebyggeri – Podcast - Bryg din egen øl – Psykologi – Outdoor – Naturens spisekammer. 

Læs mere på vester-thorup-hojskole.dk


Praktiske informationer

Beliggenhed

Vester Thorup Højskole ligger i Nordjylland - midt mellem Vesterhavet og Limfjorden. Den nærmeste handelsby er Fjerritslev, som du kan komme til med bus fra Thisted og Aalborg.

Vi betaler transporten

Har du lyst til at besøge højskolen? Så betaler vi din transport.

Til rundvisningerne kan du komme til at se højskolen, omgivelserne, møde forstanderen, høre om fagtilbud og få svar på alle dine spørgsmål.

Vi dækker transportudgifter op til 500 kr. ved fremvisning af billet eller kvittering.

Få en rundvisning


  • Vester thorup slider   2
  • Vester thorup slider
  • Ns3a9015
  • Ns3a9118
  • Ns3a9143