Smagen af Djursland
Rønde HøjskolePå dette kursus inviterer vi jer ud på Djursland, hvor iværksætteriet indenfor gastronomi og bæredygtige fødevarer står i fuld flor.
Vi skal udforske vores sanser, og lære om smage, dufte, noter og udtryk i madvarer. Samtidig bliver vi klogere på historien, videnskaben og kulturen omkring mad. Vi skal også selv i køkkenet og eksperimentere med spændende tilberedningsmetoder og råvarer, som vi henter fra Djurslands smukke natur. Der venter også gastronomiske oplevelser, når vi bevæger os udenfor i skolens fantastiske friluftsområde og eksperimenterer med bålmad. Det hele krydres med en dejlig højskolestemning, som indebærer foredrag, fællessang og fortællinger.
Læs mere og tilmeld dig her
Emner for dette kursus
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet •
Ernæring
•
Livsstil
•
Madlavning
•
Humanistiske fag og Sprog •
Fortællinger
•
Kulturformidling
•
Lokalhistorie
•
Naturen og Naturvidenskab •
Friluftsliv
•
Naturen
•
