Livsstilshøjskolen Gudum

Livsstilshøjskolen Gudum ligger i unikke omgivelser mellem skov, hav og fjord i Vestjylland. Vi har sundhed, personlig udvikling, bevægelse og udeliv i fokus. Vi tilbyder både lange kurser af min. 6 ugers varighed og temakurser på 1 og 2 uger. Hver dag byder på motion, fællessang, foredrag og ture i vild, vestjysk natur.

Om skolen

Livsstilshøjskole Gudum ligger i det naturskønne Vestjylland - tæt på Limfjorden og midt imellem Lemvig og Struer.

Dagligdagen på højskolen er altid i et samspil med netop lokalområdet og naturen omkring os. Her arbejder vi primært med livsstil og med livsstilsomlægning.

Hos os er fokus på det hele menneske - og på menneskets trivsel i verden og livet.

Rammen hos os giver dig gode muligheder for at træffe de valg, der optimerer din sundhed.

Med motion hver morgen og servering af sund mad med omtanke, er rammen sat til en række spændende livsstils- og højskolefag.

Et højskoleophold hos os hviler på fire grundpiller:

1) Højskoleliv  2) Bevægelse  3) Personlig udvikling  4) Ernæring

Praktiske oplysninger:

Eneværelser, elevator, fitnessudstyr, massagestol, tv-stuer, vaskerum (vaskemaskine, tørretumbler, tørrekælder, strygejern), cykler, bålhytte, lokale vandreture m.m.

Vores kernefag

Ernæring
Kostomlægning
Krop og psyke
Livsstil
Selvudvikling
Sundhed
Motion
Naturen
Vandring

Fag og emner

Hver dag byder på morgensamling, morgenmotion, spændende og sund mad, lærerige oplæg og foredrag og et spændende program.

• Klassiske højskolefag
  • Højskolesang og foredrag.
  • Sund og velsmagende kost
  • Motion på en sjov måde
  • Meditative og afspændende tilbud
  • Personlig udvikling og relationskompetencer
  • Kreativitet
  • Ud i naturen
  • Ernæring og kost
  • Mulighed for NADA-øreakupunktur
  • Højskoleaften

"Jeg havde 12 uger og det var fantastisk - er helt høj ved at tænke tilbage" Bodil Jeppesen

• På Livsstilshøjskolen Gudum har alle eneværelse.
  • Hovedbygningen har 3 værelsesgange, hvor der på hver gang er 10-12 enkeltværelser med håndvask, og hvor man er 4 værelser om at dele bad og toilet.
  • I bygningen overfor højskolen har vi 24 enkeltværelser med eget bad og toilet. Disse værelser kan reserveres for et ugentligt tillæg.
  • Alle værelser har dyne, pude, rullemadres og topmadras. Lagen og sengelinned skal medbringes eller kan lejes. Værelserne er ud over seng møbleret med lænestol, reol, skab, skrivebord og stol.
  • Alle værelser er centralt placeret i forhold til undervisningslokaler, køkken og spisesal.
  • Skolen er røgfri.
  • Alle rengør selv eget værelse og hjælper til med gangareal m.m. i boenhederne.
  • Højskolen har mange forskellige faciliteter: Elevator, tv-stuer, fitnessmaskiner, massagestol, krea-værksted, bålhytte, cykler, vaskemaskiner m.m.

Se mere om skolen på www.Livsstilshojskolen.dk

"De 4 måneder i foråret var de bedste i mit liv. At være sammen med andre, kunne træne og tabe sig, føle sig accepteret og værdsat. Det var vidunderligt"   René Møller

Kataloger

Hent højskolens kataloger

Katalog lange kurser

Skoletype

Livsstilshøjskole

Information om elevpladser

Elevpladser: 58

Kost

Vores køkken serverer sund, farverig og velsmagende mad med inspiration fra den anti-inflammatoriske madpyramide. Vi benytter årstidens madvarer og spændende krydderier. Vi er tildelt bronze i økologi af Fødevarestyrelsen.
SPECIALKOST KAN TILKØBES

Handicapfaciliteter

Elevator i højskolens hovedbygning.
Kontakt gerne vores kontor på tlf. 97 88 83 00.

Kontakt højskolen

Livsstilshøjskolen Gudum