2021 - April

• Nyt højskoletillæg om mangfoldighed, MeToo og meget mere

Publiceret 28-04-2021
    Højskoleliv Bæredygtighed

Genåbning, MeToo og mangfoldighed er blandt temaerne i Kristeligt Dagblads højskoletillæg, der udkom i midten af april.

• Fermenter dine egne kapers

Publiceret 27-04-2021
    Bæredygtighed

Vidste du, at du med én enkelt ingrediens kan få fødevarer til at leve for evigt? Og så er det endda sundt for dine tarme. Der er med andre ord mange gode grund..

• Nu kan den sidste lukkede højskole også åbne!

Publiceret 26-04-2021

Godt nyt for Johan Borups Højskole, der endelig kan åbne.

• Den globale empati dyrkes i køkkenhaven

Publiceret 21-04-2021
    Bæredygtighed Højskoleliv

En stærkere fornemmelse af naturen giver en stærkere forbindelse til naturen og dermed en øget lyst til at passe på den jord, vi deler. Derfor er eleverne rykke..

• Nu kan seniorhøjskoler endelig åbne

Publiceret 16-04-2021

Den 21. april kommer der endelig liv på seniorhøjskolerne.

• Grønne fag slår rødder i højskoleskemaet

Publiceret 12-04-2021

Knap 90 % af landets højskoler udbyder et eller flere fag med bæredygtighed som omdrejningspunkt. Eleverne får praktiske færdigheder og nye erkendelser, der giv..

• Tips til et godt - og lovligt - skraldemåltid

Bæredygtighed

Hvis du overholder reglerne og er kreativ i køkkenet, kan du med fordel gå på skattejagt i containerbuffeten. Her er et par tips til at komme i gang.

• Sådan farver du tøj med bioaffald

Bæredygtighed

Der er mange muligheder for at genoplive gammelt kluns på en bæredygtig måde. Du kan fx naturfarve dit tøj med forskellige rester fra biospanden.

Søg i nyheder