• "Vi mangler føling med det, der omgiver os."

Publiceret 10-09-2020
    Bæredygtighed Dannelse

BÆREDYGTIGHED Højskolelærer Kasper Hofer Søndergaard bringer erfaringen fra et bofællesskab og sin uddannelse som mediedesigner med ind undervisningen i bæredyg..

• Højskoleelever marcherer for klimaet

Publiceret 01-09-2020
    Bæredygtighed Fællesskab Ambassadører

Lørdag d. 5/9 bliver en dag i klimaets tegn. En række højskoleambassadører har taget initiativ til at deltage i vigtige klimaarrangementer både i København og i..

• "Efter en uge forsvandt min facade, og så var jeg blid som et kid"

Publiceret 26-08-2020
    Højskole for flere Uddannelse

EN HØJSKOLE FOR FLERE Malthe Lykke Mathiasen blev mobbet i folkeskolen og pjækkede så meget som muligt. Han gik ud af 9. klasse uden en eksamen. På Brande Højsk..

• "Højskolen har givet mig en indre ro"

Publiceret 18-08-2020
    Højskole for flere Uddannelse

EN HØJSKOLE FOR FLERE Nadia Lise Dyhrberg Petersen har aldrig været skoletræt, men droppede ud af efterskole og gymnasium, fordi hun havde svært ved at finde in..

• Sol og vind gør højskolerne selvforsynende

Publiceret 09-08-2020
    Bæredygtighed Dannelse

Højskolerne er langt fra gået i sort, når det kommer til grøn omstilling. I dag producerer 45 % af landets folkehøjskoler selv alt eller dele af deres energi vi..

• Naturvandring

Højskolernes Sommerpakke

Publiceret 02-07-2020
    Højskole for flere Bæredygtighed Seniorer Højskolekurser

Masser af ekstraordinær aktivitet til og med september og mulighed for at få rabat på sommerkurser på landets folkehøjskoler

• Kom billigt på seniorkursus i 2020

Publiceret 02-07-2020
    Højskole for flere Seniorer Højskolekurser

Alle seniorer, som er 70 år eller derover, selvhjulpne og får ældrecheck, kan nu modtage tilskud til at komme på højskole i løbet af 2020

• Kampen mod racisme kræver, vi handler i hverdagen

Publiceret 17-06-2020
    Højskole for flere Event

”At gå forrest handler ikke om, hvem der går forrest i en demonstration. Det handler om, hvad du gør i hverdagen." Nuværende højskoleelev og aktivist, dansk-gha..

• Bæredygtighed er for alvor kommet på højskoleskemaet

Publiceret 16-06-2020
    Bæredygtighed Dannelse

Gennem de seneste år er bæredygtighed for alvor kommet på skemaet rundt om på landets højskoler. Knap 90 % udbyder et eller flere fag med bæredygtighed som omdr..

• Sabbatårets definition ødelægger dets potentiale

Publiceret 04-06-2020
    Dannelse Højskoleliv

Kald mine år hvor jeg rejser, arbejder ufaglært, tager på højskole, laver frivilligt arbejde for andet end en 'pause' fra livet! Elisa har taget bladet for mun..

Søg i nyheder

Nyhedsbreve

I HøjskoleNYT kan du ca. én gang om måneden læse aktuelle historier fra højskoleområdet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet